S cim mate lepsie skusenosti pri babatkach?
Moj 6m cvici vojtovku i ked nam ju neurologicka ralne nepredpisala.. Fyzio lekarka "vojtovku by som nedala ale, ked uz ste cvicili 1 vojtovkovy cvik tak pokracujte vo vojtovke".. Drobec uz zdviha nohy, pretaca sa sam na obe strany, zacal plazit, 2vzpriamenie jedina chyba je ze ma zavrete paste. A nie nic mu nepomaha ziadne hladkanie, masaze.. No proste uz sme skusali vsetko..okrem osteopatii. Moze uskodit?
S vojtovkou chcem prestat ked na to realne nie je dovod a placu som ei uzila uz dost.
@ligyakovak_gmail S vojtovkou nemam skusenosti ale osteopatiu tu ja odporucam kazdemu. Nam nesmierne pomohla na vela veci a jedna z nich boli aj rucky zovrete v past. Kolko ma dieta mesiacov?
@andreatytler 6m ma drobec..len by som dodala ze v pastiach ich ma vacsinou v 2 vzpriameni ibak su otvorene.
@ligyakovak_gmail nam osteo velmi pomohla. Vojtovka cely stav zhorsovala. Osteopat nam ju neodporucal. Prestali sme teda cvicit. Stale nie sme uplne ok a uklon hlavicky sa mu aj v 2 rokoch stale vracia. Ale uz nie tak casto. Nehovoriac, ze od osteo sme odchadzali s usmevom. Z vojtovky obaja s placom. Plus nam privodila paniku z akehokolvek bieleho plasta 🤷♀️
@ligyakovak_gmail Aha... takze ked sa vytlaca na rucky tak ich ma v past. Rucky v past su znak stresu. Ono mozno ak je to pre neho tazke alebo nieco nove sa vytlacat na rucky, tak je jasne ze ich ma v past. Ale problem je v tom ze mu to potom brani v stvornozkovani. Na spravne stvornokovanie si ich musi otvorit. Dobre robis ze sa to snazis riesit. Za navstevu osteopata nic nedas. Podla mna urcite nemoze uskodit. Pri osteopatii je dolezite aby deti neplakali a nas drobec plakal len velmi malo. Viem si predstavit ze cvicit s placucim dietatom je narocne. Tie cvicenia podla mna nie su tak narocne ako vojtovka ale zato nesmierne ucinne. Napriklad na tie rucky sme mali jednoduche cvicenie stlacania dlane a natahovania otvorenej rucky 1x denne 3-4x do tyzdna a bolo to take ucinne ze syn zacal mat z toho cvicenia napinanie na vracanie. Proste ruky a usta su velmi silno prepojene a jednoduche cvicenie s rukami malo silny ucinok na jeho usta.
Jednoznačne osteopatia, mame s nou najlepšie skúsenosti. Len dobre skúsenosti. a na východe odporúčam pani Milotku Švačovú zo Spišského Podhradia. Ak máte nejaké otázky, kľudne mi napíšte
@anonymous87 akoby si písala o nás, presne ta istá skusenost
@oblecenie99 Zdravim mohla by som poprosit kontakt na tu p. Milotku Švačovu? dakujem velmi pekne.
@ligyakovak_gmail s osteopatiou skusenost nemam ale my sme po Vojtovke presli na Bobath terapie tam sa mala smiala, tesila sa ked tam bola. Skus pozriet mozno sa ti to bude pozdavat