Ahojte. Mame 9 dnove babatko a velmi vela spi. Pri prepustani z porodnice mal miernu zltacku, ale nic hrozne. Boli sme uz aj u pediatricky, pozrela ho, vsetko bolo v poriadku. Avsak cele dni prespi, uz zaciname premyslat, ci je to v poriadku alebo nie. Teraz som ho musela zobudit na dojcenie (s papanim nema ziaden problem, taha ako treba, vela cika), najedol sa a zas zaspal. Cele dni o nom skoro nevieme. Je to normalne? Starsia dcera takato nikdy nebola, vela plakala a nonstop sme ju museli uspavat. Dakujem
Áno je to normálne. Tes sa, raz to prejde ,😅
Je normalne, ze novorodenec Po kazdom dojceni zaspi. O Par tyzdnov Bude viacej hore cez den
@ls85
Ano, viem, ze moze byt ospalejsi zo zltacky, ale uz v porodnici ju mal uplne minimalni, teraz lekarka povedala, ze uz vyzera velmi dobre. Ci telicko, tvar alebo aj bielka. Prvorodena mala silnu zltacku, ta ale zaspavala aj na prsniku. On sa krasne nadojci, vkuse saje (aj vela na jedno dojcenie vypije - mali sme prevazenie u dr pred a po). Ale hned za tym vsetkym ako sa napapa a prebali, opat odkvecne
@diamond007
@heidy222
Dakujem 🤍🙂
Tak toto bábätko máš za odmenu ❤️ Neboj sa, ak pekne papka, prosperuje, na prehliadke pri Dr bolo všetko ôk, tak bud len rada, že mas také pokojne zlatíčko. Ono sa to zmení, neboj. O pár týždňov bude spinkať menej.
ak pekne priberá tak je to ok...
Bábätká bývajú spavé aj z matkiných hormónov, tie sa časom vyplavujú tak aj preto bábätka menej spia, tak bolo povedané od lekára mne 😉
Dcéra prespala prvé 4 týždne nonstop, budila som ju na kojenie, v noci spala 7-8 hodín. Priberala.
Presne po 4 týždňoch, zo dňa na deň sa jej zmenil režim ;)
Zatiaľ užívaj ;)
Ak cika, kaka, peibera, je to v poriadku a treba si to uzivat.Uz to nemusi trvat dlho.Moja najstarsia vrla spala, ale mala silnejsiu zltacku a vobec by nejedla, tak som ju musela budit.
My sme toto mali podobne. Malá mi stále spinkala. Hlavne je pravidelne kojenie, musi papat aby to zo seba "vykakal". Upravilo sa nam potom všetko ako malo.
Ber to tak, že po náročnejšej dcérke máš druhé bábo za odmenu 🙂. Naša tiež po každom kŕmení upadala do “mliečnej kómy” 😁
Spi, lebo ma este zltacku, ako bude prechadzat, tak aj babätko bude viac hore a menej spinkat. Davaj ho pri okno, nech na neho svieti svetlo, ale nie priame slnecne ziarenie. Uzivaj kludne babo, v porodnici mu urcite bolo pozrete vsetko, takze bud kludna. My sme mali pravy opak, rev den, noc 3 mesiace non stop.