Oslabená imunita 3 ročného syna

majusik1
16. okt 2012

ahojte babenky,moj 3 rocny syn je casto chorlavy a ma oslabenu imunitu.co by som mu mala dat.existuje nieco?nejaky sirup,alebo nieco ine??

kristina.mihalovicov
16. okt 2012

ahoj, mli sme dostali xyzal sirup, alebo som si kúpila Hliváčik.

vlnka81
16. okt 2012

vitaminy vitaminy vitaminy v cistej forme 🙂
pozri sa na toto
http://rizikaockovania.sk/dok/Vitamin_C-liecba.pdf

b1105
16. okt 2012

my davame teraz na imunitu imunoglukan a celkom sa osvedcil zatial 🙂

b1105
16. okt 2012

@b1105 sirup

angua27
17. okt 2012

ak je malý často chorý a nezdá sa Ti to, porozprávaj sa najprv s pediatričkou. ak začal chodiť do škôlky, musí si jeho telo zvyknúť na baktérie ostatných detí a je normálne, ak je častejšie chorý. môžeš mu však nechať spraviť testy. my sme sa takto dopracovali k alergologičke, kde nám boli potvrdené alergie a tým pádom oslabená imunita. v jesennom a zimnom období berieme Ribomunyl a v prestávkach Imunoglukán sirup. Imunoglukán je voľnepredajný a naozaj s ním mám dobré skúsenosti. 😉

petronelasv
17. okt 2012

@majusik1 ahoj aj môj synček má oslabenú imunitu, nám pomáhajú na zlepšenie imunity minerálne soli, som s nimi veľmi spokojná 🙂

anela7
26. okt 2012

dobrý deň, ,prosím vás chcela by som sa opýtať,čo by som mohla dávať 2 ročnému synovi na podporu imunity, chodí do jaslí, teraz mu dávam cebion, máva sople a niekedy aj hradlo zapálené, prosím niečo prírodnejšie a osvedčené a účinné, od mala mával soplíky. čo vám pomohlo? veľmi pekne vám ďakujem za každú radu. počula som aj o nejakom olejovom zábale na hrdielko, len neviem aký olejček, a tak. ešte raz ďakujem za rady.

zuul
28. nov 2012

@petronelasv ahoj prosim ta ake mineralne sole davate? ja sa uz chytam kazdej slamky. to uz nie je mozne, aby bol moj skolkar kazdy druhy tyzden chori! dakujem ti.

moon1979
28. nov 2012

@anela7
@zuul
@majusik1

bio colostrum pre deti v sirupovej forme 🙂

zuul
28. nov 2012

@moon1979 a kupujes na SK? ci mimo Sk? dakujem ti. velmi.

moon1979
28. nov 2012

@zuul v lekárni 🙂 ale da sa aj z netu

zuul
28. nov 2012

@moon1979 a kupujes na SK? ci mimo Sk? dakujem ti. velmi.

zuul
28. nov 2012

@moon1979 prosim a z akej stranky? ktore mas odskusane? d. 😀

moon1979
28. nov 2012

@zuul poslala som ti do IP

addaa
28. nov 2012

@majusik1 to ti potvrdila imunologička tú oslabenú imunitu?

zanet1976
2. dec 2012

ahojte moj 4syn nastupil septembri do skolky a stale sme chory 2 tyzdne doma 4dni skolke a znova to iste chodime aj alergologicke berie imunoglukan ale asi mu nezabera uz sme stoho na nervy

lilli00
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
emkab
29. okt 2013

@zuul Ahoj, mozem sa spytat, co vam pomohlo? My teraz riesime nieco podobne ako vy pred rokom...Vdaka.

zuul
30. okt 2013

@emkab pomohla nam zmena alergologa a imunologa, presne alergologocike-imunologicke vysetrenie, napichanie alergii. a super liecba, 2x denne kazdy den podavat lieky proti alergii. lebo je silny alergik a teda to mu oslabuje imunitu a tym padom nachyta vsetky bacile vsade. okrem toho nam nevyhovuje taketo pocasie, vlhke, to nas zasa trapia sople, kasle.
uz presne viem obdobie rocne, kedy bude super a kedy nie.

emkab
30. okt 2013

@zuul vdaka za odpoved. Mozem sa este spytat- zacal byt chory az v skolke? Lebo my dovtedy uplne ok, ziadne ATB, obcas sopliky, ale aj to len ked sli zubky, akurat od zaciatku skolky sa to zacalo nabalovat...

zuul
30. okt 2013

@emkab ano az od skolky, ked isiel medzi deti, kolektiv, nove bacily. minulu zimu to bol extrem, uvidime teraz.
drzte sa.

aristka
30. okt 2013

@zuul píšeš ,že vás trápia sople a kašle ,máš škôlkara ,preplachuješ nosné dutiny ,je to úžasná záležitosť pre alergikov a problémoch ,ktoré máte a príde k rýchlej úľave ...

zuul
30. okt 2013

@aristka ahoj dakujem za postreh, myslis morskou solou? preplachujem iba ak uz su sople. mala by som denne? ktoru morsku sol pouzivate vy? dakujem ti.

aristka
30. okt 2013

@zuul ak máš takéto neustále problémy s drobcom robila by som to denne ,poviem ti pravdu ja to robím s obyč.soľou a mám grepové kvapky a ak je soplík pridám jednu do vody ,inak robí sa to aj s vincentkou ...robte to denne a uvidíš polepší sa mu ...

zuul
30. okt 2013

@aristka taketo nejake myslis? http://druidova.mysteria.cz/ZDRAVA_VYZIVA/Grape...

http://biocare.sk/eshop/produkt/extrakt-z-grepo...

dakujem ti velmi pekne, tak idem na to s vincentkou a dokupim aj grepove kvapky. si velmi mila.

aristka
30. okt 2013

@zuul je ich odstať aj v lekárni a vyplachuj denne a a k bude nádcha daj aj kvapku grepovú ,,,,držkajte sa ....

zuul
30. okt 2013

@aristka dakujem ti.

emkab
30. okt 2013

@zuul dakujem, snad uz bude lepsie 🙂

emkab
30. okt 2013

@aristka prosim ta, ak hovorime o preplachovani nosnych dutin, myslime tym "vdychbutie" trosky tekutiny nosom a vyplutie ustami? Lebo neviem si predstavit, ako by som toto nutila robit moju dceru...a ako zabranit, aby tu vodu nevdychla tak,ze jej to uskodi?Sorry, asi hlzpa otazka, ale nevoem si to predstavit...dakujem.

aristka
30. okt 2013

@emkab ako máš staré dieťatko ,je to najlepšie robiť ak vie drobec spolupracovať a to je okolo 3 rokov ,kupuje sa na to kanvička v lekárni kam si zarobíš slaný roztok vlažná voda a soľ a dieťatku nakloníš hlavičku na bok ,aby si mohla s tou kanvičkou liať do jednej nosnej dierky podstatou je ,že drobec musí celý čas dýchať ústami ,otvorená pusa a dýcha cez pusu a z jednej dierky to pretečie do druhej kade to vyteká a potom dierky vymeníš ...inak daj si aj preplach nosových dutín ,mal by sa ti hodiť aj link na youtube a tam to krásne uvidíš a robia to aj malé detičky ...