Mamičky, prosím o radu. Moje dieťa má vlhký kašeľ. 2 dni mu už podávam homeopatikum Oscillococcinum a chcem sa opýtať, s ktorými liekmi na vlhký kašeľ ho môžem kombinovať. Ďakujem
neviem ako stare dieta mas ale ja môjho liecim vincentkou vodou davam mu to potroskach pit a super to zabera na kasel aj na odhlienenie a aj do nosa pouzivam vincentku nepouzivam tie strasne sirupi zabere a za neaky cas zase sa to vratilo ako som v marci pouzila prvy krat vincentku od vtedy nebol chory v septembry sme boli v nemocnici a od v tedy stale kazdy mesiac nieco a antibiotika a nie a nie ho dostat stoho az do marca chemia nici imunitu a prirodne nie najskôr nam ju dali inhalovat ale to nie je az take ako ked to vypijes spravi svoje
@martinka55 a aké stare je vase dietatko? na vlhky kasel sa podava z homeopatie sirup STODAL. pokial su hlieny tak je dobry sirup HEDELIX alebo TANNEN.
Vynikajuci je krém z firmy just - Tymianovy krém. třeba potierat hrudník medzi prsiami, aj medzi lopatkami.
vynikajuce kde su chytene aj priedusky. ale je to riadna pecka, třeba vyskusat len na malu část koze ci nebude nejaka reakcia. mne teda vždy pomohlo
@martinka55 podľa mňa, ak má vlhký kašeľ, znamená to, že mu zatekajú soplíky a tie vykašliava, aj keby mu nešli z nosa, zrejme rovno stekajú do priedušiek - ja som to teraz riešila s oboma deťmi - žiadny soplík a furt kašeľ, veľmi im pomáha na to striekať do nosa morskú vodu (či ako sa to volá) - dostať to v lekárni na vyčistenie nosa - zároveň sa spýtajte, od koľkých mesiacov/ rokov sa ktorý prípravok môže, nechať chvíľu pôsobiť a vysmrkať/odsať a potom keď je takto vyčistený noštek dať kvapky do nosa, prípadne ak má zelené soplíky, treba asi pamycon - antibiotické kvapky - na predpis, a plus nejaký sirup alebo kvapky na odpuchnutie sliznice, napr. sinupret, iné ma teraz nenapadajú - ja som dávala tieto a sú myslím čisto bylinkové
Ďakujem pekne za reakcie @timikaj1 @ivuska6 @okataivana @pe
@martinka55 ahoj , oscillococcinum nie je určené na kašeľ, ale ak chceš na kašeľ homeopatiu tak na vlhky kašeľ je určený Stodal sirup...Z iiných sirupov sú na vlhký kašeľ všetky s úč. látkou ambroxol t.j.Mucosolvan , Solvolan , Halixol, Ambrobene, Flavamed a pod. Keď sa opýtať v lekárni určite Ti poradia...Myslím , že popri homeopatii môžeš ešte dávať tieto sirupy, len nebudeš vedieť. , ktorý potom zabral...