Orfiril long 150 ml, ako sa tento liek užíva u detí?

zuzula507
7. jún 2019

Ahojte uzivaju vase deticky liek orfiril long 150mg? Chcela by som sa popytat v akej davke, pri akej chorobe a ako uzivanie zvladaju? Dakujem

lucka1310
12. máj 2022

@zuzula507 dobrý deň my ho mame začať užívať teraz. A keďže vidím ze vás príspevok je už starší tak by som rada vedela ako to zvládali vaše dieťa. Mam s toho obavy ako to dáme my

zuzula507
autor
12. máj 2022

@lucka1310 berie ho od 2,5 roka teraz ma 6 od nasadenia liekov je bez zachvatu a akurat zaciname riesit vysadzanie liekov , co sa tyka chorob je chory dost casto ale nastastie ani teploty ani antibiotika alebo kasel popri uzivaniu orfililu mu zatial zachvat nevyvolalo🙏

lucka1310
14. máj 2022

@zuzula507 a čítala som niekde ze pri užívaní sa nesmie brat paralen je to pravda? Moja dcérka má 5 a mala len jeden slabsi kolaps vôbec by som nepovedala té nakoniec to bude epilepsia

zuzula507
autor
14. máj 2022

@lucka1310 neviem o tom , par krat sme synovi paralen dali pri teplote ak nam nezaberal nurofen ale teda bolo to ozaj len par krat lebo povacsine nam nurofen stale zaberie.Ale teda po uziti sa nic neudialo

lucka1310
15. máj 2022

@zuzula507 ďakujem krásne za odpoveď. Troska som už aj kľudnejša. Som s toho celkom hotová stále ju kontrolujem ze ako sa ma. Ona je také živé dieťa a teraz ma skoro všetko zakázané no je to s nou teraz ťažko. Hlavne vysvetliť prečo

patrick17
5. nov 2022

@zuzula507 ahoj Zuzka.my sme Orfiril zacali brat od včera. Mal problem ho prehltnut.ako to bolo u vas?ukončili ste liečbu úspešné? Ďakujem

zuzula507
autor
8. nov 2022

@patrick17 aj u nas bol problem s prehltanim a tak davam stale na gulicky kusok detskej vyzivy a tak to syn prehlta aco sa tyka liecby od nasadania je syn bez zachvatov- 4,5 roka a teraz od 13.12 mame hospitalizacou- zatazove EEG, MR - kvoli vysadzaniu lieku- len musia vsetky vysetrenia dopadnut dobre