Ahojte, prosím co vám pomohlo na opuchnuty pipik u dieťaťa? Dnes som začala namacat v repiku, čítala som aj borova voda je vraj nato dobrá, ale ako ju použiť? Všade čítam ze sa nemá predkožku sťahovať ved ani moc nejde. Nechcem ešte letieť na pohotovosť kým to nie je akútne, zatiaľ cika, tak by som to račej skúsila doma lebo ma traumy z doktorov už... Dakujem
@basulaak ďakujem veľmi pekne, s tou striekačkou vyskúšam, dumam že si zavolám na pohotovosť veru ze mi dačo poradia. Nemá to moc, asi mi to len začalo tak to chcem podchytiť. Ďakujem ☺️
@basulaak aj som volala na pohotovosť a ze mam ísť na urológiu s nim , no tak teraz neviem 🫣🫣
@luciferka93 popytaj sa v okoli dakoho ci ti nema pozicat framykoin mast. Staci minimalne mnozstvo v tenkej vrstvicke. Nam magistra v lekarni povedala ze “na urologiu? Booze a naco? Do 3 dni bude fit” a tak aj bolo.
@basulaak hej tiež som není tomu naklonená, ale človek sa bojí, ideme na detskú pohotovosť lebo ze bez neho mi tu masticku nepredpise a keby nás pošle na urológiu tak uvidím no 🫣🫣
Uz vydrz, chod zahtra k svojej dr, ona ti ten framykoin predpise
@luciferka93 balanitida je zapal predkozkoveho vaku,prebieha hlavne vnutri medzi zaludom a predkozkou. Pomoze vyplach, takze kludne striekacka, vlazny nie studeny repik a vyplachovat aj 6 denne. Zvonku framykoin neublizi. Nestahovat predkozku,je oslavena zapalom a moze sa mikroskopicky natrhnut. Ak vam to nepojde alebo sa to zhorsi, tak treba ist na uro. Jento bezna vec.ale dost neprijemna deckam/sestrička ka urol. /
@zorkahorka
@althejka boli sme na pohotovosti, nemá to moc že mu to len začína, dali nám framicoin a repikom umývať... Ďakujem za vaše rady ☺️
@luciferka93 repikove sedave kupele som robila aj 4x denne ale bola som si na pohotovosti hned po atb (framykoin). Na 3. den zacal opuch miznut, na 4. uz bolo dobre. Pocas kupela sa naberie repikovy odvar do striekacky, jemne obalime vyust striekacky predkozkou a stlacas striekacku. Takto obmyvas priamo zalud pod predkozkou. Nas si nechal, pacilo sa mu to. S tym framykoinom sa to hoji rychlejsie