Opuchnutý penis 14 mesačného synčeka

kulinan
23. apr 2012

Ahojte,prosím Vás môj mladší syn má 14 mesiacov ma od dnes rána uplne opuchnutý penis, červený,nevyzerá že ho to na dotyk boli,je v pohode,ale vyzerá to nie dobre. Pred časom sme navštívili urologa,poslala nás pediatrička, kvoli vajíčkam,či je to ok, a on pri prezeraní len tak bez opytania pretiahol malemu predkožku. Mykol sa ale bol v pohode,potom doma to mal zopár dní červené,,,,potom to prešlo. a teraz toto,myslím že je to následok toho čo mu urobil. Staršiemu nič také nerobili,sme ani nenavštívili urologiu a manžel mu to od dvoch rokov preťahoval pri kupaní,teraz si to syn robí sám, má 5 a v pohode mu to ide a tiež mu to takému malemu nešlo,chcelo to len čas. Mám obavy, že teraz sa to mladšiemu bude vracať,zapalovať atd.čo robiť? chystam sa dnes pediatričke,som zvedavá aj na vaše skúsenosti. Dakujem

anikab83
23. apr 2012

@kulinan ahoj,tak presne tento problém máme aj mi,môj 19 mes. syn má tiež opuchnutéhoa červeného pindurika,všimla som si to pri kúpaní večer,poobede ho mal ešte v pohode,takže zajtra smer lekárka a urolog :(

silvik1
24. apr 2012

@kulinan ahojky. ja síce deti nemám ale sestrin malý (má 2 roky) to mal tiež a močila mu ho v repíku a do druhého dňa to prešlo.

katka1903
24. apr 2012

@kulinan ako ste dopadli u pediatricky?ja s tym to nemam dobre skusenosti.my sme to mali tiez.

kulinan
autor
24. apr 2012

Ahojte, tak boli sme hned ako som písala, chcela nás poslať na urologiu, ale nakoniec sme to ustáli. Som doktorke povedala,či to nemôže mať z piesku, teraz sme tam denne a je všade aj v plienke, a že hej a mohlo mu to rozdráždiť,vyzerá že to tak bolo, včera som ho tri razy a dnes tri razy máčala v repíku a krásne to odchádza,už neni červeny a myslím že ani opuchnutý, sa mi zdá už normálny. Tak som rada a dávame si pozor,z piesku rovno do vane aspon ospršiť,lebo som sa fakt zlakla. No vidím že čo som pri jednom nezačila,pri druhom zažijem 😝
Takže nám ten repík pomohol, a ešte vlastne mi doktorka predpísala masť framykoin
Katka a ako ste dopadli vy? asi horšie,či?

zoloe
24. apr 2012

ahojte, nám sa to tiež stalo ked mal malý asi 1,5 roka, leteli sme s ním na pohotovosť, bol z toho zápal predkožky, dokina nám dala imazol krempastu, par dni sme mazali a za chvilu bolo po boľačke 🙂

katka1903
26. apr 2012

@kulinan nam sa s toho vyklula cukrovka maly mal dva roky vtedy.

kulinan
autor
26. apr 2012

@katka1903 ahoj, mal opuchnutého pipíka a nakoniec to bola cukrovka? moj otec ma tiež cukrovku...musím byť obozretná,prosím ťa čo sa potom dialo?aké zmeny? nejedol,chudol,či ako? prosím o info, dakujem moc

katka1903
27. apr 2012

p
@kulinan presne ako si napisala nejedol vela pil a mocil,kedze to bolo v lete myslela som ze je to horucavami.strasne schudol a potom uz len lezal nemohol uz ani chodit bol vycerpany.tak lekarka zachranka ,hospitalizacia v nemocnici priviezli ho v hodine dvanastej.nastavenie na inzulin a hned sa mu polepsilo.su to uz tri roky co sa picha ,teraz ma pat rokov a je to maly certisko.

hajanka
27. apr 2012

@kulinan mame skusenosti, nie najlepsie ☹ bohuzial tak to byva vacsinou po navsteve urologa, hlavne ak ta navsteva bola uplne zbytocna..... 🙄

precitaj si toto https://www.modrykonik.sk/fotoblog/hajanka/clan...

a je tu uz na fore aj vytovrena tema https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/problem-so-stahovanim-predkozky/