ahojte mala ma 19 dni, od narodenia mala opuchnute prska z mojich hormónov, cakali sme ze jej to odpuchne, vcera na poradni vravela doktorka, ze nejak jej to nemizne, tak jej to mam natrieť octanovou masťou...muz zabudol včera kúpiť, išiel dnes a ja som si teraz všimla, ze tie prska ma opuchnuté trochu viac nez včera...uz nie je dojcena, je len na um...je to ok?? Mozem kludne natriet tou octanovou? Doktorka ma od dnes dovolenku a zastupujuca je v ambulancii len do desiatej 🙈
@anjelicek26 Dakujem velmi pekne...zľakla som sa, lebo doteraz nic take nemala...a presne v case, kedy sa uz žiadnej doktorke nedovolam...tak som vďačná za radu
Moja to tiez mala ako drobatko, lekarka vravela, ze treba byt v klude, vstreba sa to, niekomu skor, niekomu neskor, ale vstreba, po dvoch mesiacoch by zobrali hormonalny profil dietatu, ale to aj tak neviem, co by bol dalsi krok, asi detsky endokrinolog... ale tvoja nema ani tri tyzdne, mate cas.
Aspon do konca novorodeneckeho veku urcite v klude cakat 🙂
Môj syn to mal ...pediatrická poradila vytláčať ..aj mu z toho vychádzalo také ako mazivko...potom mu to prešlo ale už neviem koľko mal.
Dva mesiace trva, kym dieta odbura vsetky hormony...ano treba to sledovat, ale aj tomu dat cas...