Ahojte maminky, moja 13 ročná dcéra sa mi začala pred 2 dňami sťažovať, že ju bolí pravá strana ďasna pri poslednej stoličke. Veľmi ju to bolí a nevie ani jesť a piť. Spravila sa jej aj afta. Môže to byť gingivitída? Prosila by som o nejaké rady, k doktorke ísť nechce.
treba ist k zubarovi
Ja mám veľmi dobrú osobnú skúsenosť s Drags Imunom. Pri zápaloch ďasna aj pri aftoch. Ak je to kaz, ten pravdaže nevylieči, ale zápal stiahne veľmi rýchlo. Len veľmi zle chutí 🙂
Pár kvapiek na ďasno a nechať čo najdlhšie pôsobiť na mieste.
Hľadajte u nás na mamazem prípravok Drags Imun.
@mamazem Ona má na tom zube blombu a je to až za zubom.
Ahaha dobre teda ze k zubarovi nechce ist 😀 nedavala by som jej na vyber,nikto nechodi k zubarovi vysmiaty,nuz ale tvoje dieta,urob ako uznas za vhodne 😉
@dominika6303
@dominika6303 to nic neznamena, ze je to az za zubom, ja som takto mala abces na zubnom koreni na 6ke. Zub je zasadeny hlboko do celuste, ktoru pokryva dasno. To bude nieco so zubom, lebo keby mala gingivitidu to by sa prejavilo na viacerych miestach. A ak by to rovno aj bola gingivitida, tak to len zubar vylieci...
Vselico to moze byt, hlboky kaz, zapal korenoveho lozka, alebo sa jej tlaci von zub mudrosti resp zub mudrosti tlaci na 7ku. Take, ze nechce, na to by som ohlady velmi nebrala a rychlo k zubarovi na rtg, inac sa to moze zhorsit a moze prist zbytocne o zub