Opuchnuté ďasná u 3 ročného. Aký môže byť dôvod?

andika10
26. okt 2011

včera mal syn zvýšenú teplotu37,6, dnes ho boleli ústa aj trocha hrdlo a poobede mu začali napúchať ďasná, teraz ich má tak napuchnuté, že očné zuby už skoro nie su vydieť, od čoho to môže byť? zajtra skočíme k doktorke, len neviem či nemáme isť na pohotovosť, doktorka nam ordinuje zajtra len od 11hod. ďakujem za každú odpoveď, hrdlo ho už nebolí, aj cez deň bol aktívny, vôbec nevyzeral že by bol chorý ☹

ludka77
26. okt 2011

ahoj, ja som mala takýto problém so sebou asi pred 6 rokmi, z čoho to bolo doteraz neviem, ale ak máš doma harmančekový čaj tak mu ho sprav nech ho pije a vyplachuje si s ním ústa a hlavne to vrecúško keď už bude čaj vyluhovaný mu poprikladaj na ďasná. to mi super pomohlo, 3 dni som ani nejedla a keď som volala doktorovi (druhému lebo môj bol neschopný a dal mi penic. ant. a na penicilín som alergická teda som si ich ani nenasadila) tak mi poradil ten harmanček a do 3 hodín mi pekne poodpúchali a konečne som sa aj najedla

kajka007
26. okt 2011

ahoj.mali ste už ovčie kiahne?dcéra mala tie isté príznaky a do týždňa sa vysypala 😢