Opuchnuté ďasna a teplota u dvojročného syna

kvikina087
7. aug 2020

2 ročný syn má teploty, stúpajú až po 38,5. Nič ine mu nieje. Celkom fit. Jedine co som si všimla ze ma na dvoch miestach opuchnuté ďasna pri zuboch. Neviem ci ten opuch je z tej teploty, alebo teplota z opuchu ďasienok. Mate skúsenosť?

alenamihal
7. aug 2020

moj 2rocny tiez prechadza takym istym,len este k tomu hnackuje .ja si myslim,ze su to posledne zuby stolicky.Ma opuchnute dasna..

kvikina087
autor
7. aug 2020

@alenamihal už má aj horúčky nad 39... Opuchnuté ma úplne celú pusu. Boli sme na pohotovosti, dali mu len tantum verde. Bodaj by to pomohlo. Ale nie som s tým stotoznena. Nič nejedol, len krčí a plače. Veľmi ho to boli... Obávam sa že zajtra pôjdeme zasa po doktoroch.

alenamihal
8. aug 2020

a uz ma vsetky zubky von ???Mne sa dnes zobudil s horuckou 39.9 ,ale ja som zvyknuta na jeho horucky,kedze ma sydrom periodickej horucky.a spapa a pije nieco ???

kvikina087
autor
8. aug 2020

@alenamihal zuby ma vonku... 2 dní nejedol. Pije mlieko, vodu. Mame také prvý krát.... Noc bola hrozna. Plakal a trhalo ho od bolesti. Uvidím co bude.... No mam pocit ze zas pôjdeme k dr

alenamihal
10. aug 2020

tak presne aj moj,jedlo nic,len cistu vodu pije,horucky uz nema,ale hnackuje stale.Tak som zobrala vzorku zo stolice a zobrala do labaku,nech vylucim virus,alebo bakteriu.Uz mu je lepsie ??

kvikina087
autor
10. aug 2020

@alenamihal my sme boli dnes zasa u Dr. Lepšie nieje. Stále horúčky, pusa bolava. Zobral crp.... A dal nejaké kvapky od bolesti.... A pusinku stále čistiť. Musíme vydržať. No my aspoň tie hnačky nemáme.