Opuch po uštípnutí komárom

sapa20
24. máj 2013

Baby po akom časom useku od uzitia kvapiek fenistil na alergicku reakciu sa dostavia vysledky?Zmizne opuch.

rumkolka
24. máj 2013

@sapa20 skor to natri fenistilom,efekt je rychlejsi...pri mojich oboch to tak robim lebo vzdy velmi opuchnu,fenistilove kvapky su slabe

sapa20
autor
24. máj 2013

@rumkolka natieram od vcera poobedia a nic. kvapky davam 3x denne . na pohotovosti som bola lebo to ma cele celo navrete,opuchnute a aj koren nosa.

karamel
24. máj 2013

odpuchne za tyzden

mummy01
24. máj 2013

@sapa20 hmmm,raz mala dcerka taky opuch ze som jej musela octanovu mast na to davat ale mala to na nozicke.Na nostek neviem...velmi to ma opuchnute? Je pravda ze fenistil je dost slaby....

cerez
24. máj 2013

Na uštipnutie sa dáva aj cibuľový obklad, alebo aloe vera a dávať fenistil. Ale ak má takúto reakciu po uštipnutí, ja by som skôr pátrala, aká jej jej imunita.

angua27
24. máj 2013

ahoj, ja osobne mávam šialené opuchy vždy na začiatku sezónny. prvé dve, tri pichnutia sa mi hoja šialene dlho a sú veľké ako od ovada. tento rok som to už absolvovala, prvé pichnutie - opuch vo veľkosti viečka od zaváraninovej flaše. fenistil zaberie iba na chvíľku, či už gél, alebo kvapky. pred pár rokmi som však objavila čajovník, stačí natrieť dokopy 3-4x, t.j. jeden deň. po prvom natretí prestáva opuch svrbieť a do dvoch dní je preč. odvtedy natieram čajovníkom každé jedno uštipnutie.
okrem toho je to prírodná dezinfekcia, ktorá neštípe, takže používame aj na drobné poranenia, odreniny, vyrážky,... kúpiť sa dá v lekárni, alebo v DM.

sendy182
24. máj 2013

@sapa20 fenistil je slabí ak je až takáto reakcia.......u nás dávajú dithiaden........studené alebo octanové obklady.....niekomu predpíšu i atb.......po troch dňoch by sa mal opuch minimalizovať...........

barbora_789
17. máj 2015
Používateľ barbora_789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od barbora_789.

ja fenistil nepoužívam, teraz som si zvykla na novosil, podľa mňa je dosť dobrý, mne teda zaberá super

marikalysik
25. jún 2015
Používateľ marikalysik je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od marikalysik.

my dávame aj obklady ale používame aj gél novosil, závisí aj od toho čo poštípe a aký veľký je opuch 🙂