Najstrasnejsi den vmojom zivote dnes sme boli so synom operovat hydrokelu a ciastocnu obriezku mu robili bolesti ma neskutocne obvaz sme dali vecer dole a som sa zhrozila vsetko ma opuchnute a pipik vyzera ako slimak.trosku krvacalo.dr povedala ze opuch bude ale .tak jemu ani zalud nevidno len je ztoceny a spuchnuty ako slimak .maly ma dokusal az odbolesti :-/ kto ma skusenost stakymto opuchom ? 😖
@jeemima no nam urlogicka povedala ze opuch je normalne vec aj par dni.akurat vyzera pipik strasne jak lopticka a vpredu stocene dovnutra verim jej je to najlepsia urologicka na vychode tak snad cim skor prejde maly ma az polusal odbolesti ked som mu davala dole obvaz pisat chodit vobec nechce dnes rano mu to este len rpbili ani sprchovat ho kvoli rezu na hydrokelu nemozem .katastrofa .neviem ako mu mam iba pipik namacat ked nemozem sa knemu ani priblizit.uz som na tabletkach inak by som sa asi osalila.chudatko male
skus len do poharika repikovy cajik a tak na stojaka mocit aby ten rez ostal suchy....inak ak by cikal do vody/ repika menej by to bolelo proste ponorit pipika nech ten moc na to zive tak nestipe ze sa hned riedi vodou.....ale to neviem ako vymysliet aby ste si ranu nenamocili ...myslim tu po hydrokele...
Nenajde sa tu mamina ktorej syncek bol na obriezke?poyrabujem rady sme zufaly ☹
ak sa ti nieco nezda zavolaj na pohotovost....pretoto si myslim ze u tak malych deti by to enmali robit ako jednodnovku lebo tie bolesti potom...chudatka...nasmu robili hdrokelu a porpitom mu stiahli predkozku...nerobili obriezku len ju stahovali a uz po tom mal bbolesti hrozne dva dni a este ja po prichode vecer z nemocnice dostal horucku tak som tiez bola v koncoh nechcem si predstavit ako to musi boliet po obriezke....davaj mu nurofen na streidacku s cipkom paralen nech ta bolest aspon nejako je tlmena