Baby uz som bezradna...Mojej malej minuly tyzden zacalo najprv slzaviet ocko...slzilo jej vtedy ked jej isiel sopliktak som si myslela ze je to koli tomu...vo stvrtok jej vsak horne viecko opuchlo a aj dolne ma trochu cervene...je strasne citliva na svetlo odvtedy ale okrem toho sa na nic nestazuje ani nie je mrzuta ze by ju to bolelo...tak sme sli v piatok obvodnej ale kedze sa mala nedala poriadne vysetrit lebo sa metala tak nam dala ocuflash kvapky s tym ze ked to do pondelka neprejde mame ist ocnej...tak sme vcera sli ocnej ta ju samozrejme tiez poriadne nevysetrila lebo hoci sme malu tri drzali nedala sa poriadne vystrit :-/ tak nam predpisala uniflox kvapkyy zasa s tym ze ked to do piatku nzacne prechadzat mam is na pohotovost...nikto mi nic konkretne nepovedal vobec neviem co by jej mohlo byt co by jej mohlo zabrat len si nas ti doktori prehadzuju nez by nasli sposob ako riadne vysetrit uz som fakt v koncoch :( sme len zavreti doma a fakt uz neviem co by jej zabralo...nemate s tym niektora skusenost co by to mohlo byt??dakujem za kazdu radu 🙂
tie kamilky z lekarne nie
chcela som napisat za 1.5 dna
@13091991 ahoj, asi ide o infekcnu chorobu, ktora je v ostatnom case dost rozsirena. Moje dve zname, jedna vcera a jedna dnes, su s tymto uz na marodke, lebo je to prenosne. Postupne bude zasiahnute aj druhe oko a zacne z oka vytekat hmyz. Teda mali presne take príznaky, ake opisujes.
este som zabudla napisat liecia zapal a tym vytiahnu z ocka hnis
mojej dcere sa tak prejavuje alergia
opuch jedneho oka a cervene okolo
Pozor, ak je to alergia, tak kamilky radsej nie.
tipujem jačmeň,teplé obklady môžeš dávať,ale nie kamilky,to môže byť silný alergén...a atb kvapky tiež dávaj
fenistil nepomôže,ide o zapal mazovej žliazky,tam treba atb,len sa to nemusí zlepšovať ani tak,treba kontrolu na očnom
Uniflox su atb kvapky. Kvapkajte podla rozpisu, pravidelne 7-10dni (ako predpisali) a malo by to ustupit.
Tak baby nic z toho to nebolo....malinka mala nakonic v ocku zapichnuty kusok nejakej travy co jej nafukalo niekde ked sme boli vonku...no bol to des...mame za sebou tazky den ale mame to za sebou...aj tak dakujem za pomoc 🙂
ahoj na oko su najlepsie kamilky podla moznosti domace pripadne z cajovne a normalne uvarit cajik a prikladat obklady. zabralo to mne aj detom pricom kvapky z lekarne ucinok nemali. naposledy mala Nely ocko polovicne a za 1.5 bolo ok☺