Opuch na ďasnách u 2-ročného

mata2202
Včera o 21:33

Ahojte potrebujem radu súrne čo na opuch na ďasnách
, všimla som si pri čistení zúbkov na horných zubov veľmi som sa zľakla ,ďakujem ..

dadka1997
Dnes o 07:58

Asi by som isla k zubarke, doplň B vitamin a mozno potriet teatree olejom, alebo repikom

mata2202
autor
Dnes o 10:11

@dadka1997 áno zajtra určite pôjdeme len teraz neviem čo mu na to dať , áno berieme aj vitamíny C,B, ...a ten repík mám variť ako čaj alebo ako ako potom mu povitierať či?

mata2202
autor
Dnes o 10:13
mojvlk
Dnes o 10:13

@mata2202 nemá tam pokazený zubok? Mne to príde že to bude hnisavy vacok

mata2202
autor
Dnes o 10:21

@mojvlk nevyzerá to na hnisavy vacok skôr ako opuchnuté, áno zúbky má pokazené žial sme boli u zubárky a vravela že to treba vitrhnuť ale že má porozmýšľať ale váham či ísť snim či nie, nedá si poriadne umyť zuby,používame GC mause gél teraz sa bojím že či nie aj zo zúbkov má opuchnuté že aby mi neopuchol 😔

ronie338
Dnes o 11:43

To ma zo zubov, je tam zápal, zub musí ísť von, prinajmenšom ho otvoriť aby mal kam ten hnis ist

mata2202
autor
Dnes o 11:53

@ronie338 áno idem len neviem kde či Košice alebo Poprad nemáte skúsenosti? Prosím vás

ronie338
Dnes o 12:02

@mata2202 aj aj, súkromnú v Košiciach, schill ale co viem robia už aj s poisťovňami a dá sa dat aj oblbovak aby si nepamätal, v Poprade dr. Katial, robí s poisťovňami ale nedá sa dat oblbovak. Viem ze v ke určite robia medzi sviatkami, neviem ako katial. Schill jr v auparku v Košiciach, katial je pri nemocnici v Poprade.

mata2202
autor
Dnes o 12:53

@ronie338 potrebujem takého zubára čo vie ako s deťmi,lebo malý vôbec nechce otvoriť ústa

ronie338
Dnes o 16:24

@mata2202 to sú taky zubári, viem to lebo som tam robila a viem ako to bolo aj s autistami sme robili ani nemuseli ísť do celkovej ani nič. Sú to lekári ktorým sadnem do kresla aj ja a dám kľudne aj môjho syna. Nikdy neodporúčam nikoho komu neverím

mata2202
autor
Dnes o 17:47

@ronie338 ale myslíte Košice alebo Poprad?

mata2202
autor
Dnes o 17:55

@mata2202 môžem sa opýtať, bojím sa Zubárka vravela že chce mu tie zúbky vitrhnuť ale neviem neviete mi poradiť 😏😔