Opuch líčka u 8-ročného dieťaťa

29. jan 2023

Ahojte baby teraz som si všimla ze dcéra má trošku opuchnuté líčko zúbky ma vporiatku trošku sa bojím zajtra s ňou idem k lekárke ešte dodám dcérka má 8 rokov

loginexistuje
29. jan 2023

a neni rozumnejsie ist s nou rovno k jej zubarovi ? ako vies ze su zubky v poriadku kedy jej robili rtg zubov panoramaticky ?

autor
29. jan 2023

@loginexistuje spomínala som ze zajtra pôjdem k lekárke keďže začala mať opuchnute líčko len teraz večer. Pred mesiacom sme boli u zubára na preventívnej prehliadke a vraj zúbky sú v poriadku ten opuch je nebolí ale zajtra idem k lekárke určite ja len ci stým nemá niektorá z vás skúsenosť

gemerka17
29. jan 2023

A na preventívke jej bol robený RTG ? Ak len zubár kukol na zuby a povedal všetko ok, tam taka preventivka je doslova na hovno bez vypovedacej hodnoty. Zubár nemá röntgenové oči a nevidí, čo sa deje pod zubkami. Ako náhle opuchne ličko, tak v drvivej väčšine sa jedná o zub. Išla by som týmto smerom.

autor
29. jan 2023

@gemerka17 nie rtg jej nerobili iba pozrel zuby a hotovo no určite idem zajtra aj k zubárovi trochu sa bojím že čo to môže byť

verka612
29. jan 2023

Skus skontrolovat aj dasna, ci nema vacok. Dcera tak mala, tiez opuchnute licko, mala vacok nad zaplombovanym zubom...