Ahojte baby teraz som si všimla ze dcéra má trošku opuchnuté líčko zúbky ma vporiatku trošku sa bojím zajtra s ňou idem k lekárke ešte dodám dcérka má 8 rokov
@loginexistuje spomínala som ze zajtra pôjdem k lekárke keďže začala mať opuchnute líčko len teraz večer. Pred mesiacom sme boli u zubára na preventívnej prehliadke a vraj zúbky sú v poriadku ten opuch je nebolí ale zajtra idem k lekárke určite ja len ci stým nemá niektorá z vás skúsenosť
A na preventívke jej bol robený RTG ? Ak len zubár kukol na zuby a povedal všetko ok, tam taka preventivka je doslova na hovno bez vypovedacej hodnoty. Zubár nemá röntgenové oči a nevidí, čo sa deje pod zubkami. Ako náhle opuchne ličko, tak v drvivej väčšine sa jedná o zub. Išla by som týmto smerom.
@gemerka17 nie rtg jej nerobili iba pozrel zuby a hotovo no určite idem zajtra aj k zubárovi trochu sa bojím že čo to môže byť
Skus skontrolovat aj dasna, ci nema vacok. Dcera tak mala, tiez opuchnute licko, mala vacok nad zaplombovanym zubom...
a neni rozumnejsie ist s nou rovno k jej zubarovi ? ako vies ze su zubky v poriadku kedy jej robili rtg zubov panoramaticky ?