dobry vecer v piatok po skolke vecr sme skoncili na detskej pohotovosti kde zhodou nahod robila malého lekarka strasne dusivo kaslal tak som necakala a sla predpisala nam klasica augmentin duo ktory uz predtým bral a sirup VENTOLIN ktory bral od piatka do nedele vecer predtým ho nevral pre nas nieco nove pekne mu kasel upravil ze zacal vykasliavat dali mu aj inhlaovat vnoci spal pekne bez kasla cely vikend len ked sadoma zabehal a tak sa rozkaslal inak ok ale dnes rano ked sme vstali som skoro odpadla mal totalne opuchnutu hornu peru az nos hned sme utekali k lekarke samozrejme ho to aj bolelo myslela som,zemu zoberu odber ved to neje sranda alergicky na lieky nieje aspon doteraz a to ma 3 roky 5 meisacov ,tak nam hned zmenila atb na klacid plus ditiaden zeby mu to odpuchlo sli sme domou tak som mu dala nove atb a ditiaden a sli sme spat kedze sme boli obaja unaveny myslela som dufala som ze mu to poda ale ono ako odpuchlo tak ked vstal mal usta este raz take potom ma napadlo,ze prve horne 4 zubky ma hrozne zeci nahodou nema zapal okostnice ale dr.mi vravela ze jeho by to tak bolelo zeby salel tak teraz neviem rano ideme na odber ktory pride az o par dni som zufala predtým sme nemali taky problem,len ma napadlo ze ked dostal este tie prve atb tak jedol zemiaky ryska a broskynovy kompot ake to jedol aj predtým ale dr.vravela ze mozno ten kompoto s atb mu neurobilo dobre jedno co ma stve ze hned dnes ked som snim dosla mu neurobila odber ze cakame do zajtra a ze ho to pobolieva nie zuby ale usta afty ani nic tam nevydim nema ani biely jazyk ani teploty pocas víkendového brania atb sme neboli ani von takze aj privan zimu vylucujem
no a este dr.mi vysvetlila ze kebyze je to zapal tak je to vysoka resp.zvysena teplota plus bolest plus obuch ale mi teplotu nemame ani zvysenu takze ma len opuch najhorsie je ked vstane potom mu dam nrofen a ono trocha odpuchne a sem tam sa stazuje ze boli ale papa normalne a tak
@antonia777 mam podobnu skusenost ale uz daaavno ked bol brat mensi vo veku vasho syna tak jemu tak tiez opuchla pera a ucho..mal to snad 5x vacsie.Vtedy mi to prislo aj trosku 'vtipne' a nebral ani ATB ,rodicia isli s nim na pohotovost a pichli mu nejaku injekciu a odpuchlo to a uzavreli to ako alergia na chlad!!stalo sa to v zime.Potom sa to uz neopakovalo.
u nas to bude asi nieco ine
@antonia777 ahoj, ako ste vtedy dopadli s tou perou, zistila sa príčina? 4r syn to ma podobne, lieky neberie žiadne len mu zrazu opuch la strašne horná pera, fenistil nezaberá.. Ideme lekárke, len som teda zvedavá akú to môže mať príčinu. Ďakujem
@marika_btt prosím co Vám pomohlo a tu opuchnuté hornú Peru? Nam sa to stalo pred týždňami, svrbenie oči, opuch hornej per, a liciek
@fatimuska no u nás to nakoniec bolo od stipnutia komárom, neverila by som že môže byť až taká alergická reakcia..postupne to odpuchlo, dávali sme fenistil.
@marika_btt ďakujem, u nás zrejme horčica, alebo parky
Dobry den prosim Vas co pomaha na opuch pier hornej casty
co to moze byt podla vas?uz 3 x mu to po sebe napuchlo ked vstane