Ahojte maminy máš čaká operácia konečníka pretože máme arteziu anu s fistulou. Chcem sa opýtať tých ktorých dieťatka tiež operovali ako to bolo operácii? Ale časté boli potom kontroli?
Ahojte maminky boli ste niektoré hospitalizované koli dilatacii mne malá odmieta ma taku silu že sa bojím že jej ublizim,
@majolenka11 Dobry den, tiez nas caka operacia v ke mozem sa spytat kto vaše dieťa operoval ?
@l1enka1 Dobrý deň. MUDr. Šudak neviem ci este robí. Bolo to dávno.
@majolenka11 Dobry deň, myslim ze este je tam ...mozem sa spytat vas syn mal aj stomiu ?
@michaelajesenska Dobry den, mozem sa spytat ako ste dopadli po operácii ? je vsetko v poriadku ?
@l1enka1 nie
@michaelajesenska ahoj, my sme si tým prešli syn mal 3 dni ked ho operovali, po operácii všetko išlo lahko. Malého som kojila a on pekne papal a priberal. Dali mu antb. Cca 5 dni po operácii nas pustili domov. 1. Kontrola bola po 2 týždňoch ďalšia po mesiaci a ďalšia po 3 mes.chodili sme na chirurgiu na Dilatácie to je rozťahovanie konečníka aby neochabol. Potom každý polrok a potom každý rok do 5 rokov. Všetko bolo aj je v poriadku ani by som nepovedala ze sa s takým niečim narodil. Na nočník chodil od 1,5 roka plienku nemal ani v noci a stolicu udržal bez problémov. Všetko sme robili podľa pokynov doktorov. Operovali ho v KE