Operovali niekomu dieťa s diagnózou artézia anu ?

michaelajesenska
3. dec 2019

Ahojte maminy máš čaká operácia konečníka pretože máme arteziu anu s fistulou. Chcem sa opýtať tých ktorých dieťatka tiež operovali ako to bolo operácii? Ale časté boli potom kontroli?

majolenka11
6. dec 2019

@michaelajesenska ahoj, my sme si tým prešli syn mal 3 dni ked ho operovali, po operácii všetko išlo lahko. Malého som kojila a on pekne papal a priberal. Dali mu antb. Cca 5 dni po operácii nas pustili domov. 1. Kontrola bola po 2 týždňoch ďalšia po mesiaci a ďalšia po 3 mes.chodili sme na chirurgiu na Dilatácie to je rozťahovanie konečníka aby neochabol. Potom každý polrok a potom každý rok do 5 rokov. Všetko bolo aj je v poriadku ani by som nepovedala ze sa s takým niečim narodil. Na nočník chodil od 1,5 roka plienku nemal ani v noci a stolicu udržal bez problémov. Všetko sme robili podľa pokynov doktorov. Operovali ho v KE

alisia244
24. jan 2020

Ahojte maminky boli ste niektoré hospitalizované koli dilatacii mne malá odmieta ma taku silu že sa bojím že jej ublizim,

l1enka1
1. mar 2024

@majolenka11 Dobry den, tiez nas caka operacia v ke mozem sa spytat kto vaše dieťa operoval ?

majolenka11
1. mar 2024

@l1enka1 Dobrý deň. MUDr. Šudak neviem ci este robí. Bolo to dávno.

l1enka1
2. mar 2024

@majolenka11 Dobry deň, myslim ze este je tam ...mozem sa spytat vas syn mal aj stomiu ?

l1enka1
2. mar 2024

@michaelajesenska Dobry den, mozem sa spytat ako ste dopadli po operácii ? je vsetko v poriadku ?

majolenka11
2. mar 2024

@l1enka1 nie