Operácie pruhu u 5-ročnej dcérky

lenka0911
9. aug 2023

Ahojte 😊 Dcérka bude mať 5 rokov a bude operovana na pruh v Nitre. Má s tým niekto skúsenosti? Koľko tam asi budeme s malou ? A ako jej to budú robiť ? Normálne rezom či laparoskopicky ( či ako sa to zvykne robiť)
🙏🙏🙏🙏

taktotedanie
10. aug 2023

To vam nikto nic nevysvetlil? Idete dat dieta pod narkozu a neviete co s nou budu robit?

lenka0911
autor
10. aug 2023

@taktotedanie pýtam sa na skúsenosti... A ak mi neviete odpovedat tak prosím neriešte.
Malá mi v ordinácii začala plakať a zachytila som len útržky a na to ako ju budú operovať som sa veru zabudla aj spýtať ...

mia456
14. aug 2023

@lenka0911 nam o tom predbezne hovorila dr ale zatial sme neabsolvovali. Vraj sa to robí laparkou a najvacsi problém celeho je udrzat dieta po OP v klude 🤣 ale jasne, ze netreba zlahcovat, moze sa stat vselico aj nic. ❤️

sonidloz
31. júl 2024

@lenka0911 Ahoj Lenka, nas caka operacia pruhu tiez. Dcerka ma 3 roky. Ako to prosim prebiehalo? Mala si pri malej normalne svoju postel? Bolo mi povedane, ze v nemocnici stravime dokopy 3 dni.

terez26
31. júl 2024

@sonidloz pripájam sa, my máme už 3.ti termín😁 vy sa kedy chystáte?

sonidloz
1. aug 2024

@terez26 3.termin? 😱 Mozem prosim vediet preco vas takto presuvaju? Nam dali termin na november a teda dufam, ze to vtedy budeme mat aj za sebou, v januari mam totiz termin porodu 🫣😂

terez26
2. aug 2024

@sonidloz 1.krat mal nízsiu hladinu železa, 2.krat tam nebude lekár ktorého chcem😁tak sme to presunuli na september, už sa.len modliť aby bol zdravy

lenka0911
autor
17. aug 2024

@sonidloz ahoj. Prepáč ze až teraz ti odpisujem.
My sme sa tam stále nedostali , bud chorá ( sopeľ) alebo zasa nejaké kožné veci ... už som z toho na nervy
Už ste boli ?? A ako to prebiehalo ? Musíme my znova všetko na novo riešiť

lenka0911
autor
17. aug 2024

@sonidloz my tiež sme mali 3 termín a tiež som to musela rušiť všetko kvôli chorobnosti lebo 2 týždne pred operáciou musí byť úplne fit

sonidloz
17. aug 2024

@lenka0911 my mame termin na november a dufam, ze bude mala vtedy fit. V septembri nastupuje do skolky, snad nebude kazdu chvilu doma kvoli chorobe.. a potom v januari mam uz termin porodu 🫣