Ahojte caka nas mensia operacia vraj bezna.hydeocela vo vajicku a zuzena predkozka.strasne sa bojim malejo davaju do narkozy.neviem co nas caka po...napiste mi 😒 kto tym presiel...dakujem
@lucia006 tak to bude v pohode, ak vám povedali, že idete poobede domov, aj my sme išli pooebede, oni ho uspia, zobudí sa a bude už potom, osobne si myslím, že ho to ani bolieť nebude, my sme mali vedľa chlapčeka to isté, ani náš a ani vedľa chlapec neplakal od bolesti a čo sme boli obe perkvapené tak ani pri prvom cikaní ani jedne necekol, že by bolelo 🙂 držím palčeky nech všetko dobre dopadne ( akurát po narkoze bude mať infuzia apotom už môže volne chodiť, treba mať nejaké suché pečivko zo sebou, vianočka, piškotiky, po 4 hod. začnú pomaly piť a papať, niekedy dovolia aj skôr ked vidia že je všetko ok
ahoj, dnes bežne dávajú detičky pri tých to zákrokoch do narkózy, my sme mali tiež problém, nešla nám úplne predkožka a držala to uzdička, dávali ho do narkózy, mala som z toho strašný strach, lebo náš chlapček sa narodil s poruchou rastu kostí a má zúženú eustachovu trubicu a iné takže strach bol veľmi veľký, ale prebehlo to nad očakávanie výborne, neviem akú budú u vás postupovať, ale u nás to bola tak, že sa išiel s rodičom hrať do herne, strekli mu taký sirup - anestetiká a hral sa ďalej, postupne mu to začalo účinkovať až potom ho zobrali, prezliekli....pri prebudzaní bol troška zo začiatku dezorientovaní - skôr by som povedala, že tam bol väčší strach ako bolesť.... v našom prípade..deti zvyknú po narkóze si to potom dospať, my nie... chvalabohu bolo to v pohode... každopádne treba zobrať dieťaťu niečo čo isto vieš, že ho zabaví, autíčko, knižky... neviem do akej nemocnice idete...( ale neviem ako to je pri dg. hydeocela), my sme boli len s predkožkou a pevnou uzdičkou , ktorú mu museli prepáliť.