Operácia zúženej predkožky

lucia006
5. okt 2015

Ahojte caka nas mensia operacia vraj bezna.hydeocela vo vajicku a zuzena predkozka.strasne sa bojim malejo davaju do narkozy.neviem co nas caka po...napiste mi 😒 kto tym presiel...dakujem

felycity
5. okt 2015

ahoj, dnes bežne dávajú detičky pri tých to zákrokoch do narkózy, my sme mali tiež problém, nešla nám úplne predkožka a držala to uzdička, dávali ho do narkózy, mala som z toho strašný strach, lebo náš chlapček sa narodil s poruchou rastu kostí a má zúženú eustachovu trubicu a iné takže strach bol veľmi veľký, ale prebehlo to nad očakávanie výborne, neviem akú budú u vás postupovať, ale u nás to bola tak, že sa išiel s rodičom hrať do herne, strekli mu taký sirup - anestetiká a hral sa ďalej, postupne mu to začalo účinkovať až potom ho zobrali, prezliekli....pri prebudzaní bol troška zo začiatku dezorientovaní - skôr by som povedala, že tam bol väčší strach ako bolesť.... v našom prípade..deti zvyknú po narkóze si to potom dospať, my nie... chvalabohu bolo to v pohode... každopádne treba zobrať dieťaťu niečo čo isto vieš, že ho zabaví, autíčko, knižky... neviem do akej nemocnice idete...( ale neviem ako to je pri dg. hydeocela), my sme boli len s predkožkou a pevnou uzdičkou , ktorú mu museli prepáliť.

lucia006
autor
5. okt 2015

@felycity dakujek za odpoved unas je zuzena predkozka nejde mu ju stahovat nejde na uplnu obriezku iba mu to uvolnia.a neviem ako to bude snarkozou ale ide doupnej mame tam byt na 7:15 rano a pooperacii ideme domou

felycity
5. okt 2015

@lucia006 tak to bude v pohode, ak vám povedali, že idete poobede domov, aj my sme išli pooebede, oni ho uspia, zobudí sa a bude už potom, osobne si myslím, že ho to ani bolieť nebude, my sme mali vedľa chlapčeka to isté, ani náš a ani vedľa chlapec neplakal od bolesti a čo sme boli obe perkvapené tak ani pri prvom cikaní ani jedne necekol, že by bolelo 🙂 držím palčeky nech všetko dobre dopadne ( akurát po narkoze bude mať infuzia apotom už môže volne chodiť, treba mať nejaké suché pečivko zo sebou, vianočka, piškotiky, po 4 hod. začnú pomaly piť a papať, niekedy dovolia aj skôr ked vidia že je všetko ok

lucia006
autor
5. okt 2015

@felycity dakujem za povzbudenie.my sme pred 2 tyzdnami zazii zapal pipika no to bola cista katastrofa .hnis opuch nemohol piskat preto sa bpjim ze budeme na tom istom .ale dufam ze to nebude az take strasne 😒