Ahojte maminky
Najde sa tu niektora ktora mala syna ktory nemal zostupene vajicko v miesku a museli mu to operovat?
Maly ma rok a pól za mesiac nas caka operacia aby mu vajko dali do miesku.Samozrejme ako kazda matka mam obavy a stres...ja by som sa rada opytala ze ako to prebiehalo? Ake to bolo v nemocnici? Bolo Vase dieta len na lozku omamene nejakou infuzkou ? Neviem si to dost dobre predstavit byt tam snim 3 dni...
Dakujem
@katesocka podla popisu teda supee zvladol ;) zakroku sa samozrejme obavam ako kazda matka ale viem ze je to zakrok ktory sa robi bezne chlapcekom takze to neberiem az tak tragicky skor sa bojim ze bude uspaty a roho ze co snim v tej nemocnici hlavne ten den prijatia po operacii si myslim ze bude asi spat ale neviem si to celkovo predstavit lebo je dost zivy 🤦🏽♀️😃 a ani ze ako to v nemocniciach funguje na detskom co im tam vlastne vsetko je prisposobene ... a v Nitre bude operovany
@sasa2810 tak moj je zial "zvyknuty" na nemocnice, teraz sme boli desiaty krat... Treti krat bol uspavany. Predtym mi ho vzdy po zakrokoch doniesli na izbu a bol hore az do večera, teraz sa prvy krat stalo, ze spal cca 2 hodiny. A teda co sa tyka oddelsni, zalezi aj od nemocnice, asi aj od aktuálnej situacie. V Bratislave sme boli na urologickom oddeleni, plno deti, behali po chodbe, boli sme v herni, na izbe som tentoraz mala len 2 knihy pre maleho (nezmestili sa hracky do kufra 🙈😂) plus tablet, cize ked nam bolo velmi dlho, pustila som mu pesnicky. A fakt tie 3 dni je nic, to ubehme rychlo 😊
Ahoj. Syn to absolvoval pred 2 rokmi. Mal vtedy 6 rokov. Robili mu to na odd jednodňovej chirurgie v BN. O pár hodín bol doma. Ja som s ním nebola, ale manžel vravel, že mu dali oblbovák a zaspal. Potom bol dosť boľavý, zle sa mu chodilo, tak skôr ležal, ale to len také 2 dni, potom už aj von chodil. Teraz mu tú jazvu ani nevidieť. Držím palce.
@katesocka Ahoj Katka. Aj my mame migrujuce semenniky, citam teraz o tom lebe sa trapim ako yo nas 2 rocny prezije 🙈 Len s tatom,zial lebo ja mam doma este okrem dcerky aj 2mesacne babatko a dojcim...nebolo ho to ked sa prebral z narkozy? Ako si ho dala spat na tu operácnu salu, aby nereval ako najaty? Odkedy chodime s nozkami na ortopediu, tak uz stale reve ked sme u lekara, nema to rad 😔
@zacharovi Ahoj. Môj syn je, žiaľ, "zvyknutý" na takéto situácie, uspávaný bol 4 krát. Ale teda vajko mu robili pri treťom uspávaní a mám pocit, že to zvládal najhoršie. Teda to, že si pre neho prišli a zobrali ho na sálu. Predtým mu dali vypiť taký oblbovak ale teda jedine ho z toho trochu motalo. A potom prišiel chlap (neviem či to bol sanitár alebo zdravotný brat) a teda on ho bral na sálu a malý plakal. Mám podozrenie, že to bolo ale asi tým, že ho bral chlap, lebo naposledy ho brala žena a nemal problém 🙈😂 ale teda, chápem stres, ale uvidíš, bude to v pohode. To či mal bolesti je ťažšie povedať keďže jemu robili ešte aj iný zákrok a dali mu teda silnejšie lieky od bolesti, aj dlhšie spal po narkoze. Ale poviem ti takto, už v ten večer behal po izbe bez problémov, o dva dni nás púšťali (púšťajú na druhý deň len sme mali komplikáciu menšiu) a teda sestrička mi dávala pokyny ako má mať kludovy režim a malý sa tam snažil medzitým všetko preskúmať, čiže kludovy režim nič moc 🙈
@katesocka Ďakujem pekne, uz sa menej bojim, ked viem asi ako to pojde. Už nam dali termin na 13.12. 🙈 Ale vybavili sme jednodnovu chirurgiu v kosiciach, lebo ja musim byt s 2- mesacnym babatkom doma ...tak aby drobec ten jeden den bezomna prezil 😆 a nemal z toho traumu, ze som ho v tom nechala s tatom tak dlho 😂
@sasa2810 ahoj. My sme sa akurat v piatok vratili so synom z nemocnice. Jemu vajko "cestovalo", raz bolo hoee, inokedy na mieste, ale teda uz dlhsiu dobu iba hore. Nie je to nic hrozne, prvy den nas prijali, druhy den mal zakrok (jemu robili este nieco navyse) a na dalsi den sa ide domov. Na vajku ma asi 4 stehy ktore mu postupne vypadnu, na podbrusku ma asi 4 cm jazvu, tam ma stehy vstrebatelne. Vajko mal prelepene 1 den, podbrusko tyzden, to som mu pravidelne dezinfikovala a prelepovala. O tyzden ideme na kontrolu (2 tyzdne po zakroku). A tie 3 dni v nemocnici ubehmu raz dva, uvidíš Moj maly par hodin po zákroku behal hore dole. Akurat teraz ma kludovy rezim a nesmie na odrazadlo, preliezky a trampolinu.
Ak sa chces este nieco spytat,v klude napis 😊