Operácia vo vlasatej časti hlavy u deti

alexandrahaspi
3. dec 2020

Ahojte,
Syn 15m sa narodil s podkoznou hrckou, ma to presne pred fontanelou v strede, budeme to skor ci neskor asi musiet vybrat, mozno uz na jar, lenze sa bojim aka jazvicka mu tam zostane, je to velmi viditelne mieste a kedze tam rastu vlasky, ostane mu tam jazva bez vlaskov vsak? :( mate niekto skusenost?

Dakujem

anjelicek26
3. dec 2020

@alexandrahaspi aj na jazve narastu vlasy resp. s boku to prekryju. Syn nemal operaciu, ale nabehol ako trojrocny kolobezkov na pohyblive schody v obchodaku a prehodilo ho dozadu, krvi plno, jazva je, ale fakt hladas pod vlasmi.

bellovag
3. dec 2020

Nášmu Andrejkovi operovali hlavičku ako 2 mesačnému mal predčasne zrastený šev a jazvičku má v tvare polmesiaca na rozhraní čielka a vláskov...ofinka mu to prekrýva....potom však nosil helmičku takmer v kuse nonstop pol roka a vzadu na hlavičke ho zrejme tlačila na jednom mieste viac lebo sa mu tma vyležalo také miesto vo veľkosti 2 eurovej mince kde mu už vlásky vôbec nenarástli...nevšimli sme si to lebo bol ešte bábätko a vtedy mal málo vláskov...trošku ma to mrzí a aj včera sa bol strihať a kaderníčka sa pýtala, že z čoho to má....ale nijako to nemaskujeme, normálne je pekne vystrihaný 🙂 iné je podstatné, že operácia dobre dopadla a že je zdravý 🙂 zajtra má 4 roky a ked sa ho deti pýtali na jazvu na čele, tak im to povedal "že mu rezali kosť" 🙈

alexandrahaspi
autor
3. dec 2020

@anjelicek26 aha takze ano, vlasky to prekryju, skor asi ked raz bude dospely a chcel by sa vyholit, alebo na par mm, tak vtedy to zrejme bude vidno, lebo stale mam pred ocami muzov co maju takto jazvy na hlave :/ ale mas pravdu moze sa to stat aj pri uraze. No co uz narobime, mrzi ma to, ale hlavne nech su zdravi. Dufam ze ta hrcka bude ok ked ju vyberu, sami nevedia co to je 🤷‍♀️ Dakujem ti za odpoved 🥰

alexandrahaspi
autor
3. dec 2020

@bellovag ano najpodstatnejsie je aby bolo drobci zdravi 🙏

anjelicek26
3. dec 2020

@alexandrahaspi tak sa proste nevyholi na par milimetrov, ved je milion inych peknych muzskych ucesov. Hlavne, nech je zdravy, presne tak 😍

majamat
3. dec 2020

moj brat ma kopec jaziev a nic nevidno, pokial sa nevystriha nakratko. ale ani to nie je extra viditelne. jazva sa stiahne a v tesnom okoli mu narastu vlasy.