Operácia Ulzibat/fibrotómia svalstva (skratené šľachy/spasticita)

thami
28. feb 2020

Pekny dobry den prajem,
nasla som tu len starsie temy o operaciach absolvovanych v zahranici. Mna by vsak konkretne zaujimala Bratislava- Kramare, vraj aj tam robia tuto operaciu. Ma niekto prosim skusenosti? Absolvoval niekto tuto operaciu? Pripadne, preco povazujete za lepsie riesenie Kladno/Krakow? Dakujem krasne a prajem pekny den 😊

kvevka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
thami
autor
28. feb 2020

@kvevka ahoj 🙂 dakujem za tvoju odpoved 🙂 ja som ziadnu skupinku nenasla, mozno som zle hladala, vies ako sa vola prosim? Fiha, ja som ani netusila, ze aj v Za robia tuto operaciu 😱 a teda nevedela som ani o tom sadrovani, myslela som si, ze aj v Ba je to tak, ze sa hned po chvili rehabilituje...a mozem sa ta spytat, bola si spokojna so Za? My ideme teraz na konzultaciu 15.3. na operaciu v Kladne, som sama zvedava, co nam povedia...
Este sa ta chcem spytat, tie injekcie...nam ich odporucali v nemocnici, lenze sa ich trochu bojim a dokonca aj nasa rehabilitacna z Dunajskej Luznej mi povedala, ze je to len docasne riesenie a ona by to ani nedavala...vy ste ich kolkokrat absolvovali? Pomohli?
Dakujem ti krasne za tvoj cas ❤

kvevka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvevka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvevka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvevka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
thami
autor
28. feb 2020

@kvevka dakujem, si velmi zlata ❤ presne aj za doktorom Megom ideme v marci 🙂 tak som zvedava, co nam odporuci...mozno nakoniec skusime aj tie injekcie...asi je to lepsie ako operacia...dakujem ❤

kvevka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barborapokosova
26. okt 2023

Dobrý deň prajem ,prosím vás pekne o radu ,chystáme dat dcérku operovať do Srbska ULZIBAD , v Kladné ani v Krakove sa to momentálne nemôže, pretože doktor nedostal víza, a tak sa operuje v Srbsku a ďalej...čo my máme najbližšie samozrejme Srbsko.Bol už niekto?absolvovali ste to už? Aj v Srbsku ?ako sa tam prosím vás pekne dostanem ?my totiž mame veľký problém, dcérka sa veľmi boji ísť niekam autom ,ja ju proste nedostanem do auta ,len busom alebo vlakom ,mate niektorá skúsenosť prosím vás? Ďakujem za každú odpoveď

thami
autor
28. okt 2023

@barborapokosova skus skor na fb, skupina deticky inak obdarene, tam by ti vedeli pomoct 🙂

michaelka_
20. feb 2024

@barborapokosova dobrý deň, neviem, či je to pre vás ešte aktuálne, ale ja som túto operáciu absolvovala pred rokom v Kladne a môžem to jednoznačne zhodnotiť ako správne rozhodnutie.