Ahojte maminy.najde sa mamina ktorej syncrka operaovala dr Kurcinova na hydrokelu plus pipik?27 okt.sme objednany na operaciu neviem co nas caka pred a po.dakujem pekne
ja som lezala so synom v nemocnici s jednou pani,kt.syn bol u teje lekarky operovany a bola s nou spokojna,vraj trosku ma zvlastnu povahu,ale ze je super odbornicka
@terezka1947 stretnuť som sa už snou stretla vyzerala bzť milá a malý sa jej nebal ked ho pozerala ,dala mu aj cukriky aj lízatko, vysvetlila mi o čo ide ,a čo je vlastne hydrokela,plus to čo budu robyť s pipíkom a prečo,len mám strach čo bude po...to už nepovedali,kamoška hovorila že dva pol hodky nemohla utišiť svojho syna potom dva dni nevedel ani chodiť ani pišať 😢
@lucia006 mnooo,treba vela trpezlivosti asi po tych operaciach a deticky si aj poplacu a mamky s nimi ☹ nebudem ti klamat a pisat,ze to bude inak...ale lekari sa snazia tym detickam davat aj lieky na upokojenie,tisia aj bolest...lenze su to deti,tiez sa neda nadopovat ich sedativami 😒
ale vies,co?nejako to ta mama vsetko zvladne a dietatko,ked ju vidi pri sebe,tak to zvladne s nou tiez....myslim,ze najdolezitejsia tam pre dieta budes ty...to ostatne,bolest,atd...to nevieme velmi ovplyvnit,vieme ich iba mojkat kym to cele neprejde.
@terezka1947 však toto je premna veľký stres ,ked malému nedokážem pomocť vysveliť že to prejde,on to určite nepochopí prečo to musel podstúpiť je mi ztoho už teraz nevoľno našťastie budeme len na jednodnovej chirurgii,ae viem že aj doma to bude peklo. ☹ on ani lieky mi nechce zobrať v sirupovej forme ,už to je prenho horor!
@lucia006 uf...pozri,nebudeme si klamat,ze to bude super...ale ver,ze to zvladnete...ver,ze najviac bude potrebovat vidiet teba pri sebe,drzat ta za ruku...je to strasne,ked rodic je bezmocny pri dietati,ale uvidis....zvladnete to spolu a po case si uz na nemocnicu nespomenie...deti to tak inak znasaju a zvladaju...
nic viac nemozes pre neho urobit ako byt tam s nim,nic mu ine nebude treba...vsetko ostatne uz poriesia lekari
prajem vam nech to rychlo a uspesne mate cim skor za sebou
@terezka1947 dakujem ,keby sa to dalo aspon odložiť ked bude starší rozumenjší a nie ked ničomu nechápe čo sa deje prečo 😒
Ja som bola na operácii so synom ked mal 10 mesiacov, operovala dr. Kurcinova, dehynefroza rozširený obličkový kanálik, neskôr, ked sme boli na kontrole odporučila čiastočnú obriezku asi ked mal syn 1 a pol roka, maximálna spokojnosť. môžem odporúčiť ak su otázky pýtajte sa. odpoviem.
@lucia006 syna mi operovali vo fakultnej nemocnici v Košiciach, nemocnica je v strašnom stave, tie podmienky na zaplakanie, ale počula som, že už má svoju ordináciu otvorenu dr. Kurcinova. Je to dosť šikovná doktorka, neviem či by ste našli lepšiu na Slovensku. Po operácii sme boli dva dni ja Jiske, mal napichnutú kanilu a tam mu šli lieky od bolesti, ináč deti to znášajú lepšie, syn bol usmievavý a ja s nervami na konci, držím palce, budete potrebovať vela síl.
a hned mu bude robiť aj obriezku?či ine niečo?
@17111976 o ma prekvapilo že mal kanilu,moj pojde domou hned pooperacii robí to už na jednodnovej chirurgii vo svojej ordinacii čiže nebude vnemocke ako ste bola vy,ale ked nás pustia domov neviem či si dam rady sbolestami čo bude mať. ☹ ☹ ☹ a ano bude mu robyť aj pipík má zuženu predkožku tak mu musia uvolniť 😖
t
@lucia006 tak to nebude až take hrozné, my sme boli na riadnej oprácii, toto jednodnové sme zvládli dosť dobre, poradila nám kúpel v repíku, dala mastičku , ale čo môžem poradiť, nam sa to nejak zle hojilo tak som mu potom spodne prádlo ešte po vypratí vyplokala v teplej vode, lebo aviváž mu nerobila dobre a už to bolo dobre. lieky od bolesti ani si nepamätám, možno niečo odporučila aspon prvé dva dni.
Mojmu budu robit orchiopexiu nema jedno vajicko tak mu ho budu davat dole.mne vysvetlovala ze treba pprist na mojmirovu 8na prve poschodie sklenene dvere.plati sa 30e.ze vraj urobia rano o pol osmej a potom domou ale neviem o kolkej presne po akom case pustaju.
Y sme mali ist teraz 20teho ale presunuli sme to na 3.11 aby z nim isiel manzel lebo neviem ci by ma tam pustili z najmensim a bez neho by som nemohla ist lebo kojim.len neviem ci by to tam manzel z nimm zvladol..normalne sa toho bojim
@ala82 verím vám ,lebo moj určite s priatelom by sám nešiel ,ani za nič ledva snim ostane doma,ked potrebujem odbehnuť on je namna strašne naviazaný ,ja idem smalým určite a myslím že dvaja o tam snim lepšie zvladneme ked musíme aj domou odšoferovať a isto bude plakať tak budeme aspon jeden vzadu smalým druhy šoférovať.strašne mám z toho všekého strach nech to už je zanami ☹ ☹ ☹
Ja sa tiez toho strasne bojim.som mala dost ked som bola z dceramy vyberat z jednou nosne mandle a z druhou tiez nosne mandle plus jej rezali bubienky lebo nepocuje na jedno usko .A to bola hroza po narkoze.a teraz to bude asi horsie.asi to bude dlhsie bolestive
Nejak to zvladneme aj nasi malya potom uz bude dobre.len nech to uz mame za sebou
Potom napis ako ste dopadli.a kolko ti vravela lekarka ze budete platit
Hydrokelu nám pred týždňom zoperovali na detskej chirurgii v Košiciach a môžem len odporúčiť. Oddelenie krásne, starostlivosť oproti doterajším skúsenostiam nadštandardná.
@naty1976 a ešte mu našli aj pruh tak zooperovali naraz aj to, žiaľ s MUDr. ktorú tu spomínate mám len zlé skúsenosti, nenarážam na jej odbornosť, to nie skôr na jej nevhodné až urážlivé správanie a aroganciu s akou sa k nám správala keď som odmietla jednodňovú chirurgiu v jej súkromnej ambulancii.
a ešte mu našli aj pruh tak zooperovali naraz aj to, žiaľ s MUDr. ktorú tu spomínate mám len zlé skúsenosti, nenarážam na jej odbornosť, to nie skôr na jej nevhodné až urážlivé správanie a aroganciu s akou sa k nám správala keď som odmietla jednodňovú chirurgiu v jej súkromnej ambulancii.
@17111976 pani doktorka nikoho neinformuje, že podobné urologické operácie aké robí ona robia aj na úplne novom oddelení detskej nemocnice na detskej chirurgii, treba sa informovať ja som sa to dozvedela až cez internet, smutné. Aj my sme so synom ležali najprv na urologickom oddelení dospeláckom .- katastrofa, poslala nás tam pani doktorka. Boli sme tam jeden deň na druhý sme odišli so zapaleným hrdlom. Pýtam sa prečo pani doktorka posiela deti ležať na toto oddelenie keď je novozariadená krásna detská chirurgia v detskej nemocnici? Pripájam link pre mamičky, ktoré hľadajú aj iné možnosti pre jednoduchšie operačné zákroky ako zdieranie v súkromných ambulanciách lekárov, ktorí si so štátnych preťahujú pacientov do súkromných ambulancii. http://www.dfnkosice.sk/chirurgia.html
My ideme 3.11 tak som tiez zvedava