Syn ma od narodenia neprechodné očné kanáliky a stále mu to len preplachovali,no a dnes mi doktorka povedala,že bude potrebná operácia,máte s tým niekto skúsenosti ak áno kde ste boli na operáciu?
@narayan mozem sa prosim spytat... on ho mal "nepriechodny" a vyrastol z toho?
nechcem ho davat do anestezy, bojim sa toho, najma ked povedalo ze uspesnost je 80percent. Masa ocna tvrdila ze mu daju len vdychnut rajskeho plynu jak u zubara a ten den ideme domov a tu citam ze anesteza... este som sa am nedovolala..ako to bolo u vas?
@zuba1987 u nas anesteza a trojdnovy pobyt na Kramaroch, nepriechodne mal obidva, vyrastol z toho... on bol pred tym aj 3x na preplachovani a nic... u vas ale ked hovoria, ze ma ist na sondas, to by mal byt zatial ten preplach, nie opka (teda ak sa nemylim) to sa robi ambulantne, nam ale ziadny plyn vtedy nedavali, len ho zviazali a drzali... nic moc zazitok teda...
@zuba1987 sondaz je ze najprv skusia prestreknut a ked nie, tak ten kanalik ako keby prepichnu tenkou kanilkou, cize tiez ambulantne a teda s lokalnou anestezou (za nas este lokalku nedavali)... toto stale nieje operacia s celkovou anestezou a s nutnou hospitalizaciou...
drzim palce, nech vam to vyjde 🙏... my sme boli vtedy raritny pripad....
ahoj, ako vám to dopadlo a prisím ťa aký bol priebeh? Nás to čaká o 3týždne na Kramároch ...