Ahojte prosim riesil niekto v poslednej dobe operaciu usi u deti, ak ano zaujima ma ci sa to da vybavit este cez poistovnu a preplatia operaciu alebo si to uz trrba uhradit cele z vlastneho vrecka
@silvia3121 my sme davali asi pred 5 rokmi,dcera mohla byt vtedy stvrtacka,hradili sme sami,cez poistivnu by to islo iba vtedy keby sme mali papier od psychologicky
Akurat mala 5 rokov chcela by som jej to dat spravit pred tym nez nastupi do skoly. Ano to som citala ze treba papier od psychologicky ale niekde som citala ze uz ani to poistovne neakcwptuju vraj tak ma zaujimalo ci niekto bol teraz v poslednom case a aku ma skusenost
@silvia3121 Ahoj. Bola som u psychologičky presne s touto požiadavkou a rovno mi povedala že ak potrebujeme sedenia len kvôli poisťovni tak je to zbytočné, už to neakceptujú, je to proste estetický zákrok...tak sme túto časť vynechali. Dcéra bola na operácii pár rokov dozadu. (Tiež v predškolskom veku, pred nástupom do prvej triedy) A nepredpokladám že sa nie o zmenilo, ale aj chces mať istotu tak je najjednoduchšie zavolať do poisťovne a opýtať.
Prajem veľa šťastia, hlavne nech to dcérka dobre zvládne 🍀
@kristina82 dobrý deň. aku čelenku ste davali dcérke po operácií ušiek, keď Vám dali dole obväz?
@monka112 ziadnu
@kristina82 nam povedali,ze mame kupit a bude ju nosit este mesiac
@monka112 aj my sme dávali čelenku, lekár odporučil kúpiť sieťový hadicovy obväz a jednoducho odstrihnúť potrebnú šírku (tuším kolenný sme kúpili aby to bolo dostatočne široké a moc netlačilo), sedelo to výborne, bolo to vzdušné a držalo na hlave. Kúpili sme aj látkovú čelenku, ale to moc nemalo zmysel, pekné ale nedržalo.
@monka112 vlastne na noc sme davali asi 3 az 4 tyzdne,ale iba na noc,vypadlo mi to normalne z hlavy
@river_song plasticka-chirurgia.eu / konkrétne MUDr. Roman Prídavka
@silvia3121 mne to robili ako dieťaťu ešte, pretože sa mi deti posmievali, bola som u psychológa a následne mi potom spravili operáciu cez poisťovňu
@river_song https://www.estheticon.sk/chirurgovia/aurel-clinic, veľká spokojnosť,
Ahojte chcem sa opýtať boli ste s deťmi hospitalizované alebo ste boli na jednodňovej chirurgii?
@1990zuzana1990 Nás po troch hodinách po operácii pustili domov, mala celkovu anestezu, ale mala som čo robiť ako grcala.
@1990zuzana1990 my sme skoro ráno prišli, pár hodín po prebratí po narkóze odišli
Vek?