Operácia hydrokely u 2,5-ročného chlapca

patricka
21. okt 2022

Ahojte mate skúsenosť? Synovi sa to pomaly zväčšuje a odporucili nám operovať...kde ste boli vy? Nás poslali do BB, viem ze aj v Martine sa rake robi, mate skúsenosť prosím vas niekto? Ďakujem

gionella
21. okt 2022

@patricka my sme boli, ale v nie v mestách kt spomínaš. Prvy raz mal
Syn 18 mes druhý raz skoro 3 roky. Bola to Rýchlovka. Prvý raz veľké bolesti po. Druhý raz už som bola poučena z prvého rázu tak sme pýtali na anesteziologickom predoperacnom vyšetrení, že si želám aby malému keď bude uspaty pichli kaudalny blok - je to cosi ako spinal. Bol v celkovej narkoze samozrejme ale keď už spal pichli
Mu aj toto a tak po prebudení necítil od pol pása dole žiadnu bolesť takze to bolo super. Druhý raz teda úplne bez problémov. Mal operované obe strany.

janapeterjana
21. okt 2022

@patricka operovali ho ako 2rocneho na Kramároch. Zvládol to výborne. Spočiatku bol ospalý, ale potom sa tváril akoby nič, ani sa tam nechytal, ani sa na to nepýtal, proste akoby sa nič nestalo

patricka
autor
21. okt 2022

@janapeterjana super to teda zvládol, ja sa veľmi toho bojím ako to bude u nás, môj syn je celkovo taky posero citlivý.. 😔 ale budem veriť, že to zvládne

janapeterjana
21. okt 2022

@patricka môj syn je tiež extrémne citlivý... Ale v podstate hneď na začiatku mu dali nejaký oblbovák a on bol o chvíľu ako handra. Ledva sedel, proste bol ako opitý, strážila som, nech mi nespadne z postele. A potom si ho vzali, on bol úplne mimo, a ja som ho čakala na izbe. Bála som sa viac, ako bolo treba. Držím aj vám palčeky 🙂

patricka
autor
21. okt 2022

@janapeterjana ďakujem veľmi pekne 🙂

evka258
21. okt 2022

@gionella nas to tiez caka. Preco ste boli 2x?

gionella
21. okt 2022

@evka258 tak sa drzte. Nech to ľahko zvládnete vám prajem. Syn bol 2 x lebo najprv jednu stranu robili a po roku aj druhu stranu bolo nutne robiť

evka258
22. okt 2022

@gionella aha, dakujem za odpoved, v marci mame ist na kontrolu, tak som zvedava, ale asi sa to "nescvrkne", ked sa to doteraz nespravilo.

terike_91
22. okt 2022

@patricka my sme boli v Bratislave na jednodňovej klinike. Cca 30 minút po celkocej anesteze sme išli domov. Syn mal vtedy 2,5 roka. Zvládol to perfektne. K autu išiel po svojich.

patricka
autor
22. okt 2022

@terike_91 to som sa chcela este opýtať ci je to jednodnovka alebo sa leží viac dni