ahojte,chcela by som sa opytat,ako prebiehaju operacie v narkoze na chirurgii na Kramaroch. isli ste s dietatom az na operacnu salu,ci ho odovzdate na izbe ? ako to na izbach vyzera,ma si tam mamina kde v noci aspon sadnut ?
bola som totiz so starsimi detmi hospitalizovana na 3 roznych oddeleniach a bolo to rozne a hlavne naposledy pred cca 9 rokmi,cize urcite sa vela zmenilo a lekar sa dnes velmi ponahlal,tak po par otazkach som sa uz dalej nevypytovala,lebo som videla,ze nema cas,tak kym k nemu pojdem,nech aspon viem co ma priblizne caka. dakujem
dakujem za odpoved.
Da sa objednat aj nadstardna izba so samostatnymi socialnymi zariadeniami.ked synovi operovali pruh tak sme to vyuzili, bolo to velmi pokludne a necitili sme sa ani ako v nemocnici okrem teda zakroku
@katka48 ahoj, ja som bola pred mesiacom s dcérkou na detskej chirurgii, boli sme tam dva tyzdne, na operaciu si ju zoberu sami, pride sestricka a vezmu ju z izby, ty ostanes na izbe, pripadne mozes ist s nou ale tak max. po vytah na chodbe, vacsinou vsak idu len sestry. co sa spania tyka ak si uhradis prilezitostne lozko mozes ho mat stoji okolo 3 eur na den a vzdy rano okolo siestej (pred rannou vizitou) ho zlozis a vecer vylozis, dostanes k tomu aj perinu a vankus plus plachtu...cez den mozes pri dietati sediet na stolicke, alebo bola este moznost ale to neviem ako je ze je mamickovska izba a tam sa dalo tiez spat, tobolo tusim drahsie a neviem ako to tam vyzera to by si nespala s dietatom na izbe ale na vecer sa presunula do inej izby...izby a vybavenie nic moc...no klasika Kramare...