Operácia dcérky kvôli zhoršenému sluchu. Malo aj vaše dieťa?

dejli
6. júl 2010

Ahojte, mam 4r. dcerku a viac-menej nebyvala vobec chora. Teraz sme zistili, ze slabsie pocuje. Robili jej testy a vraj je to o dost, dali jej nejake antihystaminika a objednali na operaciu. Vraj je to bud zvacsena nosna mandla, ktora tlaci na Eustachovu trubicu a vyberu ju, alebo bubienky navrtaju a daju jej trubicky, kvoli tlaku. Mate s tym nejake skusenosti? Boli sme potom u ineho, starsieho ORL a prefukoval jej nos, dal antibioticke kvapky do nosa, aby vylucil infekciu a zda sa nam, ze to je lepsie... uvitam nejake skusenosti... poradte... Dakujem.

len.petra
7. júl 2010

@dejli Ahoj dejli,
my sme mali presne takýto problém. Dcérka hlavne počas nádchy slabšie počula a tak sme boli u ušného, ten zistil, že jej treba vybrať nosné mandle. Po vybratí nosných mandlí sa zhoršenie sluchu už neopakovalo. Tiež spomínal prepichnutie bubienkov, ale len v prípade, že by odobratie mandlí nepomohlo. Držím palce 😉

teodorka
7. júl 2010

ahojte ja som toto iste riesila ked mal Tomi 5 rokov .Tiez nam odprucali vybratie nosnch mandli len stale ked sme boli objednani na operaciu Tomi bol bud nachladnuty alebo mal teplotu ,proste furt sa operovat nedalo.Zacala som navstevovat homeopata a sluch sa mu napravil ...takze teraz jeho nachladnutiam aj teplotam dakujem ...vtedy som bola z toho nestastna ze nemoze ist na operaciu....takze ja odporucam aj alternativnu medicinu nie hned operativny zakrok

junovka
7. júl 2010

@dejli spytaj sa na strapco 13.Zienka je ORL lekarka 😉

dejli
autor
7. júl 2010

Dakujem vam. Dnes sme mali kontrolu a zlepsila sa...
teodorka - ja som prave na operaciu nechcela ist a dufam, ze ani nebudeme musiet 🙂, verime... skusili sme to preliecenim pripadnej infekcie a tiez alternativnou medicinou, homeopatia je zatial v zalohe... uvidime, budeme pozorovat... snad to bude ok.