Opakujúci sa zápal priedušiek

jaste
25. jún 2019

Ahojte baby už sme zufali nasa dcera ma stale opaķujuci zapal priedušiek...teraz sme po dvoch antibiotikach už bolo dobre a po tyždni jej naspat piska ma prieduškach.Sme aj na sprejoch.Neviete niečo poradit aby to už prestalo a bol klud..a aby aj jej bolo už lepšie.

ivkazba
25. jún 2019

Ja som síce dospelá, ale mala som zápaly priedušiek niekoľkrát ročne, išla som k pneumologičke a tá mi diagnostikovala astmu. Nastavila mi spreje na astmu a odvtedy mám so zápalmi priedušiek pokoj.

vikusjk
25. jún 2019

@jaste nasa mala kazdy mesiac obstrukcnu bronchytidu od cca dvoch do siestich rokov. Prve dva roky to bolo fakt ze mesacne, potom po trojtyzdnovom lieceni v Lucivnej sa to velmi zlepsilo. Nebrali sme ale nikdy antibiotika, ale kortikoidy Flixotide na zapal a Ventolin na to piskanie. Liecenie pomohlo velmi a tak sme sa snazili chodit do Tatier na predlzene vikendy aj potom, lebo vzduch v ihlicnatych lesoch velmi pomaha. A najviac pomohlo to, ze odisla zo skolky. Alergologick si isla svoje, ze to ma alergie, ale ja som mala odsledovane, ze ona od choreho decka v skolke chytila sople a uz to islo. Odchodom zo skolky bolo vsetko super a teraz v prvom rocniku piskala len raz za cely sk.rok. Ale ak ma sople, nechavam ju hned par dni doma. Musi smrkat a neblaznit sa, lebo ak sa rozkasle a nastekaju jej hlieny, pride zas zapal s piskanim. Inak skusali jej tlacit aj Singular a Montelukast, pri montelukaste mala take nocne mory, ze sa mi bala chodit spat, tak som to vysadila. Ine poradit neviem, sleduj ju, pozor uz aj na sopliky, co je u ineho decka mozno zanedbatelne, u vasej malej nie je, lebo zas tri tyzdne doma... a postupne zistit, co zabera. Drzim palec!

janage
26. jún 2019

Kupele jednoznacne odporucam vyskusat, nam pomoholi, boli sme v Hornom Smokovci

ildiko36
27. jún 2019

@jaste prejde jej to do astmy..skus zajst za alergologickou ci nebude mat maly alergiu na nieco ..mne tiez z alergii preslo do zapal pluc bez horucky a potom do astmy..brala som kortikoidy a seretide potom flixotide a ventolin

ildiko36
27. jún 2019

@jaste v pripade detska doktorka nech zobere aspon vyter z hrdla..sputum neverim ze od dieta vedia zobrat..ci nema tam daaky bacil na co tie atb nezabrali