Ahojte zienky.. Viete mi prosim poradit lebo uz som zufala. Maly mi ma od decembra stale sa opakujuci sa kasel, uz stvrty raz, ale taky ze v noci sa ide zadusit, a zase berie antibiotika. Uz kaslieva aj cez den, stekavy kasel ma riadne. 4ty raz od decembra na ten maly organizmus antibiotika, v july bude mat 3 roky. Povedali nam ze moze mat nabeh na astmu, alebo je to alergickeho povodu. No podla mna nieje normalne naozaj ze to ma proste tak casto. Nanervy som uz z toho. Od decembra sa to taha a stale opakuje.. O mesiac ideme na alergo na kontrolu a o 3 tyzdne mu idu vyberat nosnu mandlu 😔
Aj mojej malej sa od februára opakuje kašeľ. Zozaciatku trval celý deň a teraz to mala 2 dní vkuse. Vo februári crp ôk. Teraz jej ani nerobili. Ze to ma zo škôlky a tak to aj bude. Neposlali nás nikde na vyšetrenie. Nebrala ATB len kvapky fenistil, sinupret, trifed, stoptusin na striedačku. Pamycon do nosa. Tiež sa mi takýto celodenný kašeľ nepáči a nepovažujem ho za samozrejmosť, aj keď lekári tvrdia, že je to stále normálny kasel
@ivulik2311 ahoj to iste...tiez podozrenie na astmu...ale zacali sme pred spanim vetrat davame na vesiak obliecky namocene vo vode a pokvapkane alpou a konecne to prechadza...ale co som sa rozpravala aj s mamami v skolke ze teraz je to akesi caste.....my uz tri mesiace kaslem 3 tyzdne doma a ziadne zlepsenie.....ale nemali sme antibiotika mal nizke crp ..
@ivulik2311 ahoj to iste...tiez podozrenie na astmu...ale zacali sme pred spanim vetrat davame na vesiak obliecky namocene vo vode a pokvapkane alpou a konecne to prechadza...ale co som sa rozpravala aj s mamami v skolke ze teraz je to akesi caste.....my uz tri mesiace kaslem 3 tyzdne doma a ziadne zlepsenie.....ale nemali sme antibiotika mal nizke crp ..
@ivulik2311 zabudla som este napisat, ze vzdy to ma zacinajuci zapal priedusiek podla doktorov...