Opakujúci sa kašeľ

lara1128
27. nov 2022

Ahojte idem si k vám po radu. Už asi 3 mesiace sa krútime v zacarovanom kruhu. Syn bol chorý - horné dýchacie cesty a kašeľ. Po liečbe mu ale kašeľ ostal suchý dráždivý. Lekárka vravela ze to prejde, no skor ako to stihlo prejsť zas ochorel. A takto to pokračuje. Pred 2 týždňami bol zas doma chorý. Minulý týždeň po kontrole u Dr všetko ôk môže do školy. Týždeň bol v skole a zas hrdlo a kašeľ. Mate niekto podobný problém. Co môžem skúsit na koho sa obrátiť nakoľko naša Dr je slabá.

anonymous87
27. nov 2022

Hlasim sa. Uz mesiac sa motame v kasli. Takto pred mesiacom vysiel synovi pozit test. Kasel sopel. Po 10 dnoch isiel uplne zdravy do skoly. Vydrzal tam tyzden. Zasa vlhky kasel. Tyzden doma. Teraz bol tyzden v skole a dnes sa zasa zobudil s vlhkym kaslo 🤦‍♀️🙄
Ja som vcera mala teplotu, boli ma hrdlo. Proste uz mesiac sa motame v kruhu. Na nervy som. Mladsi ma zasa s prestavkami sopel. Zajtra volam uz lekarke. Lebo toto je uz na palicu, vazne 🤷‍♀️
Nechapem to

nevenka
27. nov 2022

@anonymous87 my od polky septembra a medzitym este crevna viroza, kazdy ju schytal po 6 dnoch od predchadzajuceho choreho. Des!

anonymous87
27. nov 2022

@nevenka ja neviem co sa to deje. Normalne po 2 rokoch nas tie choroby beru utokom 🥴