Opakujúce sa zvracanie

3. sep 2023

Maminky, mate niekto dietatko, ktore ide z plneho zdravia do nechutenstva, nasledne je nepokojnejsie, take nesvoje, unavene, vystupa mu teplota, vacsinou niekde medzi 37,8-38,2. Vyspi sa, pozvracia (nema co vracat, len vodu, kedze napr pol dna aj viac nejedlo), teplota mu spadne, vyspi sa a akoby sa nic nedialo? Pripadne sa este raz vyvracia a vyspi a hotovo. Nic ho neboli, nic netrapi, len je velmi slaby a unaveny. Opakuje sa nam to uz cca treti ci stvrty raz kazde 2-3 mesiace. Ak ste sa stretli, co bolo pricinou? Nie su to virozy, nemame sa kde nakazit. Dakujem Vam, ja uz som na prasky...

zuzkaa1991
3. sep 2023

Vek dieťaťa??
Zalezi od veku starsie moze byt stresy zo škôlky a skoly nervozita alebo potravinove intolerancie

luccija
3. sep 2023

Choď k lekarke a popis..nemôže to byť z nejakého jedla nevidíš súvislosť?ako je veľký?

autor
3. sep 2023

@zuzkaa1991 stres nepocituje ziadny. Dialo sa to aj pocas prazdnin, doma pohoda. Ma 6. A gastro mame vsetky intolerqncie vylucene. Z jedla to nebude. On zvracia v podatate iba vodu. Vacsinou je uz dost hodin bez jedla. Ak aj medzi vrqcanim 1 a 2 nieco zje, je to stravene :(

kacena4
4. sep 2023

nema bolesti hlavy? dcera ma migreny od 4r taketo ze zvracia a prespi aj 12-24 hod. drzim palceky nech zistite co je príčina

zuzkaa1991
4. sep 2023

Zvlastne ale na gastre nevedia podrobne zobrat testy na potraviny tak mi bolo povedané....skúsiť alergo...moze byt stres len nepozna ten pocit...co pije?len čistú vodu??krv u detskej aku ma ci daco nechyba.....

autor
4. sep 2023

@zuzkaa1991 krv ma vlastne v poriadku. Mini odchylky, nic vazne..hlavicka ho neboli, tiez som sa pytala. A stres naozaj nie. On je lahko citatelny a stres na nom badat od babatka. Ale dakujem vam. Urcite ideme smer neurolog. Len kde nejakeho najst. Ach jaj

zuzkaa1991
4. sep 2023

Moze byt aj seknuta krcna chrbtica nelezi na gauci zle zle sedenie atd