Opakujúce sa sople a choroby po Unifloxe

17. nov 2024

Dcera, 3.5 roka, chodi uz druhy rok do skolky, dostala zaciatkom minuleho mesiaca uniflox do nosa a ucha. Presli ju sople do par dni. Vratila sa spat do skolky, vydrazala tyzden a zase sople a po par dnoch opat bolest ucha. Volala som dr tak ze jej mam dat opat uniflox do nosa a ucha. Nastupila tento tyzden do skolky a dnes uz ma zase sople, zvysenu teplotu. Toto predtym nemavala. Od septembra je uz 5x chora, a stale to iste sopel plus kasel a posledny 2x aj ucho. Davam hned pri prvych priznakoch betaglukan acut, fenistil, sinupret a striekam fyziologicky do nosa a casto fukame. Mna uz z toho ide porazit. Bezne berie imunoglukan, cebion a devit. Dr mi stale opakuje ze toto je normalne v kolektive, ale mne sa to uz nezda. Normalne snad po nastupe ale nie druhy rok. Uz rozmyslam ze si ju necham do vianoc doma.

kristinka92
17. nov 2024

Zial to su tie prvé roky v škôlke a kolektíve, vieš keď tam spolu tie deti jedia, často aj uteraky si dokážu pomýliť jeden po druhom, náhodou sa napijú z druhého pohárika…plus deti chodia v rôznych stavoch do skolky, už som videla aj ako rodičia pred škôlkou striekali nasivin do nosa len aby nebolo vidieť…
my sme už od septembra boli 4x chorí, dcéra prvá a my všetci od nej postupne, a to tak že dcéra bola aj tyzden a pol až dva doma

zuzkaa1991
17. nov 2024

My sme tak fungovali od 2.5r do 5.5r(v 5.5r sme dali vybrat nosnu mandlu) kym.mala nosnu mandlu rano som odniesla do škôlky bud poobede upchaty nos alebo vydrzala 1 az 3 dni rekord doma 2 3 tyzdne a tak dookola....az v 5.5r sme zmenili škôlku plus mandla odvtedy klop klop drzi sa celkom dlhsie ze mesiac az dva bola v škôlke

Co sa tyka vitamínov betaglutan nevidela som ucinok....a to som fakt za tie roky vyskusala z lekárne produkty ale aj z rôznych mlm😇

Ostala som z detských mutlivitaminov z mlm plus arkodefenses kazdy mesiac 😇

taktotedanie
17. nov 2024

Zbytocna liecba
Pytak vymenny listok na orl

autor
17. nov 2024

@taktotedanie ja vobec nie som zastanca tych lokalnych atb do nosa, ale uz manzel do mna hucal ze ked ju boli ucho a dr povedala tak jej dajme. Ak sa to zopakuje aj teraz, budem trvat na vymennom listku

taktotedanie
17. nov 2024

Ano ale opakovane uniflox nema velmi vyznam za tak kratucku dobu..

danielahamar
17. nov 2024

Celkové ATB treba, keďže sa to opakuje

autor
17. nov 2024

@danielahamar bol jej robeny ster bol negat, tak nevidim vyznam v celkovych atb

heln
17. nov 2024

chodte na orl, najblizsie ked ju bude boliet ucho.
prve roky v skolke je narocny pre vsetky deti.
skratka chodte na orl, moze byt, ze ma velku nosnu mandlu z tych opakujucich chorob a to jej pri chorobe tlaci do ucha. na to imunoglukan, ani vitaminy nepomozu, skratka bude stale chora. ak to nebude mandlami, tak len vydrzat, casom to prejde.

danielahamar
18. nov 2024

Tak veľa šťastia v liečení