Opakujúce sa horúčky po týždni a po antibiotikách

malulienka
5. mar 2023

Ahojte
Dcéra mala presne pred tyzdnom ATB, horúčky.Celú dobu ležala v posteli, s nikým cudzím nebola v kontakte.
Po týždni 2 dni kľud, a znovu nádcha, kašeľ, horúčka 38,5.Ale sťažuje sa aj na bolesť zuba.
Mate skusenosť takto, že po týždni zase horúčka? Môže aj rastúca stolička vyvolať tieto symptómy? Neviem či zajtra skôr zubárovi alebo všeobecnému🙉

nikpa
5. mar 2023

@malulienka syn takto podobne, po pár dňoch po ATB teplota, kašeľ, sople. Išli sme k pediatričke, spravila CRP a mal okolo 90, presne si už nepamätám, poslala nas na RTG hrudníka a mal tam nález, čiže ďalšie ATB. S tým zubom neviem poradiť ale určite by som ráno volala pediatričke.

kikuskar5
6. mar 2023

U nas horuckujeme uz od 20.02. Starsia zacala, tyzden vkuse horucka (nic ine, crp 1), preslo to na tyzden...Mladsi zacal 23.02. a doteraz mal len tri dni prestavky. Ja den na to zacala od neho a doteraz som neprestala, manzel lahol pred par dnami tiez. Silna chripka vraj, Uz sa spustilo vykasliavanie, zelene sople, bolest usi, den co den este teplota kazdemu vyskoci na cca 38, neskutocna bolest celeho tela. Kazdym dnom sa uz modlim, aby bolo lepsie po liekoch, zatial stale rovnako, uz nam z tych stavov kvalitne hrabe.

malulienka
autor
6. mar 2023

@nikpa ešte že robila to CRP, my už lepšie, dala ďaľšie lieky na doliečenie, už 3 týzdne doma🙉

malulienka
autor
6. mar 2023

@kikuskar5 fúha, toto je najhorsie ked rodičia ochoreju s deťmi.Prajem skoré uzdravenie celej rodinke.Nam dala dnes doktorka dalšie lieky, dnes už bez teploty tak dúfam, že už to konečne doliečime.

kikuskar5
6. mar 2023

@malulienka strasna pliaga to je, Takto sme chori snad este nikdy neboli, mladsi ochorel po 9tich mesiacoch az, co vobec nebyval chory 🙈 . Ja dufam, ze nebude treba dalej riesit a snad uz v piatok pojdem pre potvrdenie do ziackej, ze sa ide do skoly 🙈 vsetci mame lieky uz 3 dni a po velmi malickych krocikoch to uz snad ide k lepsiemu, tak snad uz sa spravi velky krok 🙈
Taktiez skore uzdravenie prajem ✊️✊️✊️