Ahojte, dcérka má rok a pol. Pred mesiacom mala hnačku aj s horúčkou, nasadila som jej dietu a o 2-3 dni bola v poriadku. Ubehol ďalši mesiac a ma opäť to isté. Za jej vek už to ma snáď 4x. Podľa pediatričky je vo vzduchu stále nejaký virus. Je tu niekto, čo to tiez mal takto s dieťaťom? Je to vlastne oslabená imunita alebo to je normalne? Lebo v okoli, čo majú deti niektorí nevedia čo to je hnačka. Už som smutna z toho😔
@tiika ano, to som jej pred chvíľou uvarila aj s ryžou. Len neviem prečo to mala už tak často
Nemáte nejakú intoleranciu ? Ak vám dieťa takto hnackuje
moze byt laktozova intolerancia, aj ked je este mala. Nepresli ste nahodou na kravske mlieko? Alebo aj virus, pokial ma starsieho surodenca, chodite do kolektivu a podobne... je ockovana proti rotavirusu? Mne deti nikdy nehnackovali, ale viem ine v jaslickach, kde sarapatila crevna chripka aj kazdy mesiac.
@jarka9669 neviem o tom, keby ma asi by hnackovala vkuse, či nie?
@cookie29 neprešli, jogurty a take papa stále a UM ma Bebu už dlho. Staršieho súrodenca nema, chodíme každý den na preliezky, jedine zeby tam? A ano proti rotavirusu je zaočkovaná
Nemám skúsenosť, no známi vychválili dávať dieťatu varenú mrkvu, čo im poradila ich pediatrička. Vraj boli už bezradní a toto fakt zabralo.