Opakujúce sa hnačky u 1,5-ročného dieťaťa

27. jún 2023

Ahojte, dcérka má rok a pol. Pred mesiacom mala hnačku aj s horúčkou, nasadila som jej dietu a o 2-3 dni bola v poriadku. Ubehol ďalši mesiac a ma opäť to isté. Za jej vek už to ma snáď 4x. Podľa pediatričky je vo vzduchu stále nejaký virus. Je tu niekto, čo to tiez mal takto s dieťaťom? Je to vlastne oslabená imunita alebo to je normalne? Lebo v okoli, čo majú deti niektorí nevedia čo to je hnačka. Už som smutna z toho😔

tiika
27. jún 2023

Nemám skúsenosť, no známi vychválili dávať dieťatu varenú mrkvu, čo im poradila ich pediatrička. Vraj boli už bezradní a toto fakt zabralo.

autor
27. jún 2023

@tiika ano, to som jej pred chvíľou uvarila aj s ryžou. Len neviem prečo to mala už tak často

jarka9669
27. jún 2023

Nemáte nejakú intoleranciu ? Ak vám dieťa takto hnackuje

cookie29
27. jún 2023

moze byt laktozova intolerancia, aj ked je este mala. Nepresli ste nahodou na kravske mlieko? Alebo aj virus, pokial ma starsieho surodenca, chodite do kolektivu a podobne... je ockovana proti rotavirusu? Mne deti nikdy nehnackovali, ale viem ine v jaslickach, kde sarapatila crevna chripka aj kazdy mesiac.

autor
27. jún 2023

@jarka9669 neviem o tom, keby ma asi by hnackovala vkuse, či nie?

autor
27. jún 2023

@cookie29 neprešli, jogurty a take papa stále a UM ma Bebu už dlho. Staršieho súrodenca nema, chodíme každý den na preliezky, jedine zeby tam? A ano proti rotavirusu je zaočkovaná