Opakujúca sa horúčka a soplík

Včera o 11:49

Dobrý den, máte skúsenosti ? Syn od zaciatku týždňa vysoké horúčky a sopel bojovali sme dva dni s horúčkou potom dva dni len zvýšená teplota a teraz znova horúčka v noci unava a spustil sa další sopel. S muzom sme tiež ochoreli od neho ale už sme aj fit.. syn bral aj atb keďže sa mu vliekla uz predchádzajúca choroba aby neprešlo do bakterialnej. Dnes dobral atb ale príznaky a priebeh sa opakujú. Ako je to možné ? Crp dýchanie bolo ok

blondiee83
Včera o 14:22

Moja dcerka ma teploty uz od pondelka, skor poobede, prip. na vecer - dam nurofen, teplota klesne, krasne spi a na dalsi den zase tento kolotoc, do toho sopliky a mierny kasel. Kupila som na odporucanie lekarky test na covid a dva druhy chripky - kedze crp mala 2, dychanie ciste, tak aby sme vedeli, ci je potrebne nasadit nejake ine lieky. vysledok testu je kombinacia covid a chripka typu A - cize len zmiernit kasel, sople a cakat, aby telo zabojovalo... Drzim palce - zevraj je teraz velmi vela chripky tychto dvoch druhov

scorpionflower1
Včera o 18:29

Takto sme to mali aj my velakrat. Dcere neskoncili jedny sople a uz mala druhe. Kolko ma syn rokov? Moja ma 6 rokov a od konca oktobra ma kasel/sopel kazde dva tyzdne. Teraz, minuly tyzden, aj horucky cez 39. Ked bola mensia, tak brala casto aj ATB, teraz uz nie. Ale tie sople to je u nas dookola kazdu oktober - april/maj, s tym, ze dec - januar je taky kludnejsi. Boli ste na ORL? Mozd mu to robit aj nosna mandla.

autor
Včera o 19:22

Ďakujem za odpovede, ma 4,5 roka. Teraz sme boli chorý aj my takze určite niečo nákazlivé. Ale teda tu nosnú mandľu chceme nechať skontrolovať na orl ale stále sme v “akútnej” fáze takze zväčšená je urcite. Len teda je stále chorý posledných 6 týždňov