Ahojte Maminky,
chcem sa opýtať, resp. si dať poradiť. Malý (9. mes) mi dostal asi pred týždňom a pol zápal str. uška, museli mu prepichovať obe. Práve sme dobrali antibiotiká a zdá sa, že je po zápale, len ma desí predstava, že to bude mať opakovane. Aká je pravdepodobnosť? Máte niektorá skúsenosti? Ďakujem za rady a info.
@lulua pozri si članky @strapoco13 alebo sa jéj opýtaj priamo v téme Dakujeme strapco-ORL rady a skúsenosti
Dievčatá, ďakujem krásne za rady 😉
@lulua https://www.modrykonik.sk/fotoblog/strapco13/cl...
klucne sa pytaj co potrebujes vediet 😉
ďakujem krásne 😵 , už som čítala všetky Vaše články je to tam všetko perfektne popísané, len teraz som prišla na to akú chybu robím pri odsávaní soplíkov. Len by ma zaujímalo, že keď synčekovi robili v tak nízkom veku obojstrannú paracentézu, či je pravdepodobnosť, že bude mať opakované zápaly. 😒
@strapco13 ďakujem krásne , už som čítala všetky Vaše články je to tam všetko perfektne popísané, len teraz som prišla na to akú chybu robím pri odsávaní soplíkov. Len by ma zaujímalo, že keď synčekovi robili v tak nízkom veku obojstrannú paracentézu, či je pravdepodobnosť, že bude mať opakované zápaly.
A ešte jedna vec, tak teda taký prístup ako máte vy, som teda ešte nezažila, čítala som nejaké komentáre, rady atď. a popri dvoch detičkách si viete nájsť čas na otázky mamičiek, noooo 😲 😲 😲 , tak ako klobúk dole, keby tak všetci lekári boli ako Vy, tak by to bolo asi všetko omnoho jednoduchšie ,naozaj sa pred Vami skláňam 😵 😵 😵 .
@lulua ahoj, ja som mala podobnú skúsenosť s dcérkou, ale už bola staršia... okolo 2 rokov mala prvý zápal stredného uška a potom keď mala 3 a pol...takže, asi tu nejaká pravdepodobnosť bude...i keď v tom druhom prípade mala veľmi oslabenú imunitu po nástupe do MŠ...bola skoro stále chorá ☹...takže, možno sa tomu dá vyhnúť, ak sa zameriate na prevenciu 😉