Baby poradte ja uz som zufala, pred dvomi tyzdnami sme sa vratili z kramarov (maly mal na lavo pri konecniku absces) vyrezali mu to pod celkovou anestezou, nasledne atb ktore sme dobrali tuto stredu a vcera som mu nasla napravo od konečníka ďalší absces tak sme zasa na kramaroch...vobec nevedia z čoho to je, nerobia mu ziadne vysetrenia iba cakaju kym to vyzreje aby to mohli zasa rezat. Vlhcene nepouzivam, umyvam vzdy pod vodou. Prosim poradte mi co na to pomaha aby sa to uz nevrátilo alebo z coho to vznika...uz som zufala. Ďakujem
Napadlo ma odvar z repika a potierat mu to....ja som to vzdy pouzivala ked mal maly skaredu ritku...skus sa pozriet na ten repik, je hojivy a ma dezinfekcne vlastnosti
Chuda male. Dufam ze sa to polepsi a viac sa to nebude opakovat
Ked uz sa spravi novy tak viem ako ho liecit...ja len chcem predist vzniku dalsieho a najst pricinu...budu nam robiť imunologicke vysetrenia ktore som si musela vydupkat tak snad sa podari zistit preco to vznika
@vanesateo dobrý vyriešili ste ten absces?my to mame tiež objavil sa malému pred jeho 3mesiacom ...ak vam nieco pomohlo tak prosim čo?maly je tiež dojčeny ... nam ešte nič nerezali...mám z toho obavy ako to bude potom z hygienou🙁 Zatial bral Atb a mastila som mu to miesto pri konečníku mastou a po tyzdni sa to zlepšilo no pri vysadení Atb sa nam to znova ukazuje🙁Tak musíme zajst k Dr nech da další postup no bolo by fajn keby sa to vyliečilo bez rezania😒
@vanesateo teraz sme to mali v rodine u dospeleho a vo vnutri konecnika. Tiez nikto zatial nezistoval z coho,jedine riesenie vyrezat. Je to velmi bolestive a naozaj to moze byt u kohokolvek aj u deti. Co mna jedine napada,ze poraneny konecnik sa infikuje stolicou a z toho to vznika. Drzim palceky