Opakované soplíky

erika_lukasko
13. okt 2012

Maly bol pred necelym mesiacom chory... Horucky, sopliky, kasel a kychanie... Bral sinupret, velmi mu pomohol... A od stredy ma zasa sopliky... A ma ich aj dost usadene... S odsavackou mu nevysajem vsetko a pocujem ako chrci, ked dycha... Hlavne ked spinka... Ale ziadne teploty ani nekasle zatial... A presne o tyzden v sobotu mame krstiny... Mozem mu znova nasadit sinupret, ked nic ine okrem soplikov mu nie je?

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elize
13. okt 2012

Sinupret uvolnuje dychacie cesty: Nam pomaha pri zahlieneni, ked sopliky nie a nie vyfukat. Maxik mava sopliky pravidelne a hlavne v tomto obdobi. Caste sopliky, chrcanie a chrapanie moze byt znakom aj alegie alebo zvacsenej nosnej mandle. Ak nekasle a neteplotuje, to je dobre znamenie. Snad budete do krstin fit 🙂

exupery
4. nov 2012

@erika_lukasko moja mala ten isty problem od cca konca augusta,bola chora,brala antibiotika a odvtedy sopel,sopel,sopel,nonstoop u lekara,nic nezaberalo...cakame na alergologiu,zajtra nas caka vyber nosnej mandle-pretoze nasledkom soplikov sa jej zhorsil sluch,a stale ma zavaleny nos a sluchovody...odporucam vysetrenie na ORL,kontrolu nosmej mandle,a sluchu hlavne.ja malej nasadin koloidne striebro,ked pocut,ze uz chrci a pomaha.

erika_lukasko
autor
5. nov 2012

@exupery juj chuderka... ale moj nema az take problemy... bol chory len raz... a vtedy, ked som to pisala sa mu vratili len sopliky... ale uz presli a od vtedy je v pohode... u nho to bolo len prechladnutie...

anika11
5. nov 2012

@kinna prosim vas,ako sa presne volaju tie kvapky,co ste o nich pisala,ze davate detom ked na ne nieco lezie?

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anika11
5. nov 2012

@kinna dakujem krasne..vyskusame 🙂

milka1978
5. nov 2012

@kinna a dá sa kozie mliečko kúpiť aj bežne v obchode? alebo ho od niekoho kupuješ? môj syn má tiež problémy so soplíkmi a prerastá to do zápalu uška, pričom má zrejme zväčšenú nosnú mandľu a nechela by som ísť s ním na operáciu ... možno mu práve to mliečko pomôže so soplíkmi

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
exupery
5. nov 2012

@erika_lukasko no ved ani moja nebyvala chora,vtedy asi cca druhy krat za zivot a tie sople sa jej tak chytili,ze sa ich nemohla zbavit.nakoniec jej zystili tu mandlu,zhorsenie sluchu a este nas caka ta alergologia 😒 Som uz z toho na nervy.

sorciera24
5. nov 2012

@milka1978 aj ja mozem kozie mlieko odporucat......odkedz ho pije }od marca|...nebol chory.....my sme kupovali z farmy z oravy cerstve, to je naj...ale v zime malokde zozenies cerstve mlieko (ak nemas kozu).....okolo oktobra uz vacsinou nie je, vtedy prechadzame na susene kozie mlieko....toto konk.: http://www.altermedic.sk/product/kozie-mlieko-p...

erika_lukasko
autor
5. nov 2012

@exupery juj, tak drzim palce, nech sa skoro uzdravi...

milka1978
5. nov 2012

@sorciera24 tak si ho objednám .... nemám potuchy kde by som ho teraz zohnala a keď vravíš, že už teraz ťažko čerstvé tak radšej skúsime to sušené ... dakujem velmi pekne za skvelý tip 😉

sorciera24
5. nov 2012

@milka1978 ja odtial kupujem (je to znamy...mam overene....) a mlieko je 100% kozie plnotucne BIO (bez primesi).....vyjde ti z neho cca. 4l (co je celkom fajn cena....)vyskusaj, ahdam vam pomoze, tak ako nam;)

milka1978
5. nov 2012

@sorciera24 tak to dúfam, lebo tie soplíky sa už niekedy nadajú vydržať a k tomu to zapálenpé uško a nosná mandľa no katastrofa a ešte keď sa nám do soboty narodí druhý drobec tak by sm sa rada aj vyspala 😀 takže určite skúsime , ďakujem

lastovicka01
30. nov 2012

ahojte, chcem sa opytat na to susene kozie mlieko ci ho mozem pit ked mam doma 4 mesacneho synceka ktoreho kojim. ja som alergik a mam uz pocas tehotenstva som mala oslabenu imunitu a a maly ma sopliky a nevieme sa ich zbavit :(
.

mimi198
11. dec 2014

@kinna Dobry den, ako sa volaju tie colostrum kvapky a kde sa daju zohnat? Pomahaju vam aj na dalej? dakujem.

kinna
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mata919
13. sep 2019

@exupery ahoj.Nasla som tento prispevok.Chcela by som sa ta spytat,ci nelutujes vyber nosnej mandle?Sopliky neboli po vybere take caste?A co chorobnost?Dakuhem pekne