Opakované hnačky u štvorročného

15. nov 2021

Môže chytiť v škôlke opakovane virózu, zdá že tu istu podľa príznakov, v priebehu dvoch mesiacov 6krat?? Už som na prášky aj ja, v kuse hylak, smecta, živočíšne uhlie. Aj tak pokazde hnackuje vyše týždňa, stále diéta, v kuse to dieťa plače že je hladné lebo len sucháre, banány, ryža, suché mäso. Doktorka stále, že to je viróza, opakuje sa to ako cez kopirák. Začne byť nesvoj, unavený, prvý deň-dva teplota do 38, niekedy ustúpi úplne ale napr. teraz ju mal prvý a štvrtý deň. Okrem toho sa stále sťažuje na bolesť brucha a hnackuje asi 4-6krat denne, väčšinou po jedle ale aj mimo toho. Jesť aj piť mu chutí, no len polihuje a mrnči, vidno ze mu niečo je. Máme aj mladšieho, ten do škôlky nechodí, aj ten to už mal dvakrát, dr. mu brala vytery zo zadku, boli v poriadku. Staršiemu nerobila nič len pohmatala brucho, že keď mladší nemá žiadnu baktériu ani on nebude mať.

pribinak
15. nov 2021

Nechaj ho aspoň 2 týždne doma. Po týchto virozach majú deti oslabenú imunitu. Všetko čo ide okolo hneď schytaju

autor
15. nov 2021

@pribinak viac je doma ako v škôlke. A teraz už som ho odhlasila až do konca roka.