Zienky, moj maly bude mat dva roky a uz dva mesiave bojujeme so zvysenymi teplotami, niekedy az,horuckami, ktore sa objavia cca kazde tri tyzdne. Nic ine mu nie je, len tie teploty. Crp aj moc su vzdy ok. Kamoska mi spiminala nejaku periodicku horucku. Mate s tymto problemom niektora skusenosti? Dakujem za kazdu radu.
Nemôže mať v telíčku nejaký zápal alebo také niečo? Brala jej doktorka krv alebo aspoň nejaké výtery? Ja by som šla na nejaké vyšetrenie, to isto nie je v poriadku keď ich máva tak často. Ešte keby mala tak, že jej idú zúbky alebo čo, tak to pochopím ale takto to máš príliš skoro ešte
@waggi tri krat robili crp, bolo len 8, cize zapal vylucili. Moc tiez,cisty. Idem zajtra k dokine, nech vezme krv. Ona sa ale vobec nejavi ako chora. Papa, beha, je akcna....uz neviem
@somavi a crp bolo vysoke? Lebo my mame ok
Hlava neboli? Moj maval bolesti hlavy + teploty, neuro nas poslala na mri a skoncili sme na infekcnom-odobratie likvoru, nalez na mri lezie, vsetko negativne az na jednu malickost, reumatick.diag. dedicna, cakame na autoim.vysledky.
Moja mala od decembra do konca marca opakovane každé 2,3,4 týždne teploty/horúčky.nikto nevie z čoho , z krvi nevyslo nič . Potom to prešlo samé .
@mariajuraj áno , crp býva vysoke ( ale atb sa nedávajú )
Moj rocny syncek ma teraz uz 2 tyzdne zvysenu teplotu, v priebehu dna sa pohybuje od 37,4 po 37,9....posledne dni max 37,6. Presne ako pisete CRP=8, moc tiez cisty, ziadne hlieny,kasel,nic....smeje sa, hrajka, pekne papa akoby nic....nechapeme s doktorkou.....chcela nas poslat na infekcne ci nahodou nieco nezistia ale zatial sa tam bojim ist ,aby nieco nechytil, este nebol ockovany, je predcasniatko s neurolog.problemami.....tiez neviem co s tymi teplotkami😕
@kleopatra114 hlavicka neboli. Teda, on ked si ublizi, ukaze, ze au....keby hlavka bolela, asi by sa chytal za nu, alebo co
@mariajuraj ahoj . Dcérka to mala od roka do cca 2,5 ( 2 a 3 mesiace mala keď to prešlo ). Najprv každý mesiac , potom každé tri týždne a nakoniec každých 9 dni presne . Boli sme zúfalí , lieky na zníženie zaberali veľmi malo . Na imunológii nám Dr . predpísal Prednison . Po ňom bolo do troch hodín super , akoby nič . Teploty zmizli. Škoda , že sme nevedeli hneď od začiatku , že to sú periodické horúčky . Mala mala 2 x aj febrilne kŕče , čo jej stále stúpala teplota a nešla zraziť . Čiže odkedy sme pri nástupe teplôt dávali prednison, bolo to oveľa lepšie a nakoniec to zmizlo samé . Veľmi ťažké obdobie .