Omylom veľká dávka Nurofenu pre 4-ročnú

1. okt 2024

Dievcata, doktorky kto ste tu prosim pomoc!!! Malej som dala 7 ml nurofenu omylom urceneho pre deti od 6 rokov! Flasky su rovnake ja v strese nemoze jej to nejak ublizit? Co robit? Bolelo ju usko ma kasel aj teplotu ale len 38 len ju to strasne bolelo tak som dala a teraz po hodine pozeram jak na kona🙈🙈🙈

martul
1. okt 2024

Ale prosím ťa, kluuuud, absolútne nič sa nestane.

msnesquik
1. okt 2024

Podla mna nic...ak by si isla dat dalsiu davku, tak urob tam vacsi rozostup

biglovemom
1. okt 2024

Dala si jej nurofen nie lieky na spanie🫣klud

banalu
1. okt 2024

Neboj nic, pozri si max. dennu davku na kg, predpokladam, ze si ju neprekrocila. V pripade potreby jej daj uz len panadol.

yoxinka
1. okt 2024

Dala si jej nurofen pre deti, nie betablokátor. Niiiiič jej nebude.

banalu
1. okt 2024

Ak ma cca 15 kg, tak max denna davka je 300-450mg, ty si jej naraz dala 280 mg. Takze, nadych - vydych a ak bude treba najblizsich 24h jej daj len panadol.
Problem by bol, ak by si jej niekolko krat za sebou podala dennu davku. Si OK, ona bude OK.

ivik4
1. okt 2024

Boze klud

autor
1. okt 2024

Dievcata ste uzasne akou rychlostou odpisujete a ukludnujete matky streserky😂🙈akoze uprimne neviem ani kde som ho vytiahla v tom strese🙈ale asppn usko uz neboli z tej konskej davky😳👀dakujem ste zlate🫶🏻

luccija
1. okt 2024

Na to ucho dávaj pozor my sme skončili na ORL so zápalom ucha

autor
1. okt 2024

@luccija ano ano to sa bojim mala som doma uniflox tak som jej dala snad to ustojime do rana

kikulienkadd
1. okt 2024

Ahoj,kamoške sa stalo podobné... a všetko bolo ok,akurát horúčka klesla rýchlo a dieťa si nevídane dlho pospalo, lebo sa mu značne uľavilo. Tiež sa bála,ale nič zlé sa nestalo.

vierkainka
1. okt 2024

Neboj sa,nic jej nebude.Klud.A nevycitaj si to.Vsetko bude ok.🙂🌸

autor
1. okt 2024

@vierkainka vycitam prave ze jak sa mi toto podarilo🥹🙈 ale do buducna mam poucenie vsetko dva krat kontrolovat.

ktobytobolpovedal
1. okt 2024

Toto mi pripomenulo, ked mi mama miesto lieku, co mi predpisala pediatricka dala borovu vodu, ktoru mala na cistenia usi nasho psa 🤭🫣
Obe hnede flasky, obe na linke v kuchyni… chudera, celu noc ma kontrolovala… 🤣
Klud, nic si nevycitaj ☺️

evcagabi
1. okt 2024

@ktobytobolpovedal 😅😅😅 tak toto pobavilo 😅

mira0611
1. okt 2024

Mne raz doktor povedal, ak mu dam nahodou vela panadolu, tak je to vyplach zaludka, lebo je to nebezpecne, ale ked sa predavkuje ibalgin (nurofen) tam max.si dieta pospí.
To sme vtedy mali vysoke horucky a nestacilo kazdych 8hodin davkovat nurofen, musela som po 6 hodinach.

ktobytobolpovedal
1. okt 2024

@evcagabi a mne to aj divne chutilo, ale tak neriesila som 🤣 mala som asi 6 rokov… dodnes na to spominame, teraz uz so smiechom 🤭😂

amelie2017
1. okt 2024

Neboj, nic sa nestane. A zvys jej prijem tekutin.

e1i
1. okt 2024

Uniflox ordinoval doktor? Sama od seba by som nedavala. Bolo to nove nepouzite balenie aspon?

renatka100
1. okt 2024

Aj ja som dala omylom na jeden krat celu dennu davku, proste v strese sa stane…dr ma upozornila sledovat stolicu aby nebola cierna - poskodenie pecene. Neboj nic sa nestane

euka210
1. okt 2024

Jedine zatazis zaludok a pecen z vysokej davky, ale nic hrozne to nie je.

ukulela
1. okt 2024

na ucho je dobry aj otipax, ten nam vzdy zabral . .. zapaly stredneho ucha mavali moji pravidelne.

autor
1. okt 2024

Nic ine som doma nemala len uniflox- boli nove nepouzite. Mavam burrow len tie som pozicala nove a nevratili mi uz tak ked plakala hned som dala radsej co som mala

autor
1. okt 2024

@ukulela a ten je na predpis?

ukulela
1. okt 2024

Voľný predaj.