Ahojte, chcem pre syna 5r. Omega 3. Nasla som tieto (prikladam foto). Hladala som, aby mali dobru hodnotu EPA a DHA. Tieto 2 produkty maju tieto hodnoty rovnaky, ale viac sa mi oplati dr. max vyrobok, kezze maju 2+1 zdarma. Ale hladam kvalitu a neviem, ci dr. Max vyrobok je oproti Mollers kvalitnejsi. Nematr niektora skusenosti z tymito vyrobkami? Dakujem
Ten mollers ma viac príchuti, jablko celé isto do kosa 🤮 na tuttifrutti sa dcérka vyslovene teší… a keď som si sla jablko tak ako pani hore píše- odgrgovalo sa. Tuto frutti nič, každopádne ja to dávam pred spaním. Mala som raz citrónový inú značku a bolo to ešte horšie než jablko od mollera.
skus zinzino, ma vyssie dha
Autorka tieto vôbec nekupuj,môžeš viac uškodiť. Ako píšu predomnou skús zinzino.
Radsej by som kupila napr konopny olej
Zinzino alebo Neurotreska majú oveľa vyššie hodnoty kyselín
Zinzino to ako keby sa ti tu zbehli take ako predávajú LR a podobne 😀😀😀 raz som si s jedným takým čo mi to chcel predať písala, tváril sa strašne múdro, hovoril o oxidácii a keď som sa pýtala čo oxiduje nevedel povedať ani čo oxiduje ani čo je oxidácia…
Ide on to, že zinzino obsahuje navyše aj olivový olej. Boli nejake štúdie napríklad:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25933490/
O tom že je lepšie brat rybi a olivový olej spolu. Je lepšie využitie omega 3 a hlavne, znižuje to oxidativny stres na pečeň- ber to tak, že oxidovane mastné kyseliny (olej alebo tuk) je pre pečeň toxicky a keď máš chorú pečeň tak to nie je zrovna najlepšie. Ale keď máš pečeň zdravú, tak nie je dôvod dávať za olej raz toľko nevraviac o tom, že keď chceš tento boost z olivoveho oleja tak si to môžeš namiešať aj sama. Tak isto olivový olej pomáha k znižovaniu cholesterolu a zvyšovaniu dobrého cholesterolu v porovnani so samotným rybím tukom- opäť ale, namiešať si to môžeš aj sama.
Ak dodržis dávkovanie na obale tak tvojim deťom určite nijaký rybi tuk neublíži a nechápem ako si niekto vôbec môže dovoliť niečo take napisat.
A to, že ma zinzino vyššie hodnoty kyselín tiež nie je dôvod na kúpu, lebo keď si clovek prepočíta sumu na jednotlivé kyseliny tak zisti, že aj keď ma viac tak sa vôbec neoplatí, lebo nemá ich o toľko viac o koľko je drahší.
Mame ten detsky s ovocnou pichutou. Kvalitu povedat neviem, ale chutovo nic moc. Skusila som ho aj ja. Pol dna sa mi po nom neprijemne odgrgavalo. Dieta sa sice nestazuje, ale nabuduce skusim s citronom.