Dnes som ho kúpila pre syna. Má 2 roky a 4 mesiace. Trošičku sem tam zakašle, a celkovo je to dobre aj na mnoho iných vecí.....len na krabičke je uvedené že sa dáva od 3 rokov. Dávali ste ho niekto skôr ? Aké máte prosím skúsenosti ? 🙂 ďakujem
Najprv sme mali nejaky bio kupeny v obchodr so zdravou zivou, ale uz neviem znacku. Pod stromcek sme dostali thNajprv sme mali nejaky bio kupeny v obchodr so zdravou zivou, ale uz neviem znacku. Pod stromcek sme dostali zo stranky.. http://theblessedseed.com/eu/shop/ Tento je silnejsi, je viac horky..ale v pohode sa da vypit 🙂 a k tomu je aj dost drahy
Chcela by som mat sebavedomie svojho syna. Povie si: tato ostrihal vlasky, nani (andy) je velky fetak (fesak) aj fajej (frajer) aj sikovny aj super 😀. Moj narcis maly 🙂
Ten posledny prispevok nepatril sem 😀
My mame len pozitivne skusenosti..davala som dcere asi od 2 a pol roka. Berieme aj my s manzelom..Manzelova starsia dcera v kuse od septembra kaslala asi 2 mesiace a nevedela sa zbavit toho kasla, od kedy zacala brat olej, vobec nie je chora..a to pominule roky skoro celu zimu prekaslala. Takze na nej pekne vidno ako jej zabral..ma 10 rokov. Sme velmi spokojni s rascovym olejom..a je super aj na tvar 🙂