Ahojte, chodime ku koznej s 2r kvoli ekzemu, dr nam predpisuje maste na zarabanie, ked treba tak aj kortikoidy a potom bezne dostupne kremy bioderma, la roche posay atd vhodne na ekzem u deti. Ani raz nam nespominala Oilatum, napr ako kupelove aditivum, pricom skore co sa zlozenia tyka ma obdobne ako la roche posay. Nepytali ste sa niekto koznej na to? My k nej mame ist az buduci rok. Dakujem
Nam to predpisuje pediatricka
dlhe roky som ho pouzivala pre synov ako prisadu do kupela, predpisovala mi ho pediatricka
@jesenzima a oplachnes? Ci to pouzivas ako krem?
@gabu_lienka
@kaktusik007 baby kolko za to doplacate? A to kvoli ekzemu predpisuje? Dakujem za odpoved
no moje deti su uz velke - a uz sa iba sprchuju, ale doplacala som smiesne peniaze, 20-50 centov???? tak nejako, euro to nebolo urcite
Ano kvoli ekzemu a nedoplacala som nic
moj ma diagnozu atopicky ekzem
Opláchnem, jasné 😉
@kaktusik007
@gabu_lienka iba? Lebo normalne to stoji tusim cez 20€ ak dobre pozeram. Skusim sa opytat nasej pedi, ci nam to moze predpisat. Lebo kozna z nejakeho dovodu to ani len nespomenula.
@jesenzima vyskusam to takto pouzit, dakujem za tip ☺️
Aj nám to predpisovala pediatrická, nemohla som ho kúpat v čistej vode, to bola jeho pokožka hrozna. Oilatum nám skôr pomáhal na suchu pokožku, keď už bol exem rozbehnutý na toto to nepomahalo
Pouzivala som pei dcerke do kuoela. Predpisovala nam kozna stale. Nedoplacala som. A este jej stale davam aj sebe so kupela kedze mam suchsiu pokozku
Ja som exematik takze ja ho používam roky a dcére ho predpisovala pediatricka do kúpeľa. Ekzém ale nelieči. Dá sa kúpiť aj bez predpisu vtedy stal tuším do 10e. Teraz aktuálne neviem.
Používam.. ale! Keď už je ekzém červený a zapálený, nepomáha .. používam skôr preventívne, hlavne na jeseň a zimu, kedy má dcéra ekzemove obdobie... Nepoužívam do kúpeľa,ale za pol vrchnacika rozotrieme po tele ..