mamicky, nasa mala rocna dcerka zacina chodit, co ma tesi, ale zaroven v poslednom case zacina obcas tak divne drzat rucicku...napr. prave pri chodeni alebo ked na nieco ukazuje, tak drzi rucicku tak, ze ju ma ohnutu v zapasti smerom dovnutra k predlaktiu...je to normalne? najprv som si myslela, ze je to v dosledku sustredenia sa pri chodzi, ale zacinam mat pochybnosti, lebo obcas to urobi, aj ked na nico ukazuje...ukazovak ma pri tom normlane vystrety, len proste rucicku ma ohnutu v zapasti...nemate s tym niekto skusenost? budem moc vdacna za reakcie, lebo zacinam mat obavy...
@luciana157 jasne, ze sa spytam, ideme o tyzden na kontrolu k neurologovi, len som chcela vediet dovtedy vase skusenosti
@dominika1988 nerobi to vzdy, iba niekedy, inak tu rucicku normalne pouziva, vie v nej udrzat veci, vsetko ok, len ju niekedy tak divne ohne...
@sisiska viem co myslis a moja robi presne to iste.A robi tiez vtedy ked nieco ukazuje,ale aj vtedy ked nieco chce.Len ja neviem co.Ona tak namna pozrie a vtoci rucku,vlastne len pasticku dovnutra.Ale mna vobec nenapadlo,ze by to nebolo v poriadku,je to sposob vyjadrovanie ked nieco chce alebo ukazuje.A tiez ma 13mesiacov a zacala to len nedavno.Takze neboj je to v poriadku 😉
@sisiska spytaj sa na to vasej doktorky na poradni, ta tio urcite lepsie poradi.