Ahoj.daval niekto odstrániť nosnú mandlu u dieťaťa kvôli tomu že mandla bola veľká a mandla tlačila na uši a stále bolí bolesti s ušami ?pomohlo to a neboli ďalej problémi s ušami alebo neurobilo to neskôr s imunitou problémi keď tam už mandla nebola ?ďakujem
@iva237 my sme boli v auguste vahala som 3r moj strach bol vacsi......ak uz tlaci na uska urcite nevahat a dat von aby nestratil sluch.....my sme s uskami našťastie nemali problém len casto chora upchaty nos viac menej aj spankove apnoe atd....mala 5.5r a zvladla to lepsie ako ja 🙈🤣 prvy vecer prestala prehltavat bolelo ju hrdielko na druhy den nam.dali antibiotika a potom jej nic nebolo na druhy den len som ju musela krotit aby neskakala nebehala 🙈 to bolo narocne....
Co sa tyka imunity pekne chodi do škôlky len tyzden bola.doma co prechladla vonku teraz tahame 3 tyzden v skolke co je u nas rekord doteraz vydrzala max 4 dni cele 3 roky
Synovi davali v ramci toho zakroku ventilacne rurky do usi (mal 3,5 roka) a uzasne zlepsenie... sluchu, s imunitou sme problem nikdy nemali... len chrapal... a nepocul...