Odsávate nošteky aj v drastickejšej polohe?

eririka
15. júl 2022

Odsavate nosteky aj trosku drastickejsej polohe? Mam na mysli, znrhybnit, priaadnut, c i ako?

stastnamamana4
15. júl 2022

@eririka keď som sama doma tak áno, bohužiaľ inak to nejde, ale všetko s mierou aby nebola trauma🙈 inak pomáhajú aj deti pri malom, ale v noci ich nebudem budiť, tak musím sama nejako ruky chytiť☺️

saxana000
15. júl 2022

Ano cim su starsi tym viac sa brania.dieta poloz na postel obkrocmo obsadni pricap nohy zadkom ruky zacvakni pod kolenami chmatni hlavu a rychlo povysavaj.drasticky ale ucinne 30 sekund a je vybavene..radsej takto nez prepichovat dutiny.sopel musi von!
Preto treba naucit fukat cim skor.nos potiadne vystriekavat ponahrievat..mne pridu strasne drasticke tie konvickove preplachy na to som sa nikdy neodhodlala..

zuzanka.zuzu
15. júl 2022

jasneee najmä keď som zistila, že sa mu nepáči len to znehybnenie pretože ako ho pustím tak HNEĎ krik/plač/rev/kopanie prestanú 😉 samotné odsávanie je ok, to dokonca niekedy drží aj sám hlavičku lebo vie že sa mu uľaví (ozaj len niekedy pomáha 😀 )

tanyan
15. júl 2022

Ja som používala len tú hadičkovú s prepadom (bez vysávača) a s výnimkou asi 2 pokusov som to vždy robila v spolupráci s dieťaťom ako hru. Urobila som strek morskej vody do vzduchu, potom som strekla do nosa a robila som opičky, aby sa na mňa dcéra pozerala a smiala sa a popri tom som šermovala s hadičkami a vytiahla všetko podľa potreby. Od začiatku to brala ako hru a potom ani väčšia nerobila cirkus. Skôr si sama vypýtala hadičky, ak sa jej nedalo dobre vysmrkať.

hennyinnsbruck
15. júl 2022

Ano casto mavala sople a nechcela odsavat som ju dala na chrbat ja na nu nohami jej ruky „prilahla“ a slo to… teraz sama povie mama odsat😄

guiseppinka
15. júl 2022

Ano, nemam naladu a nervy sa dotahovat a hodinu prehovarat kvoli 30 sekundam odsavania... Kedze zo soplov vie byt rychlo zapal ucha, tak odsavam nasilu... Nas dr ma na to krasny vyraz - laskyplna brutalita.

eririka
autor
15. júl 2022

@guiseppinka Tak presne, je pre ich dobro, páči sa či nie 😊