maminky, odsávate aj viac krát denne soplíky keď je to potrebné ?
@eririka ano, treba odsavat ako je potrebne , ale najprv vzdy vstrekni morsku vodu a opakuj cca 3x, tiez podla potreby.
@katharines jasné vstrieknem a upcháte jednu nosovú dierku ? Nieže by som mala šancu 🙂ale som zvedavá !
Nemame konvicku, kúpila som si v lekárni najväčšie striekačky čo mali a s tým to robím. Teraz má syn 20 mesiacov, vyplachy robíme asi od roku. Zo začiatku to bol veľký boj, teraz už je rozumný, vie že mu to pomôže, tak už celkom drží... Robím to tak, že jednou rukou držím hlavičku a druhou strieknem. Zo začiatku musel asistovať aj manžel a pridrzat malého. Určite odporúčam vyskúšať, krásne to pomáha.
@eririka konvicka sa ma pouzivat az ked vie dieta zadrzat dych, inak hrozi udusenie..moja ma 2.5r a nie som uzkostliva matka, ale na konvicku nemam odvahu.. pouzi radsej vysavac, podla potreby..nikdybsol dierku neupchavala..skor sa netreba bat ist hlbsie, popri stredovej linii nosa... inak moja teraz poslednu nadchu uz zvkadla fukat tak krasne sama do vody do umyvadla, to ju mega bavi , ze sme nepouzilin1x uz ani vysavac..odporucam vyskusat.
pri soplíkoch si pomáham homeopatikami na priesvitné tečúce arsenicum album a na biele kalium muriatikum. Samozrejme morská voda Sterimar baby a prípadne na odpuchnutie sliznice nasivin soft
@eririka jasné vždy aj 10 krát za deň keď je treba , dať do nosa vodu odsať a zasa zvlhcit.vodou ..pri chorobe je dôležitá hygiena nosa ..neboj sa povier čím.viac fukas tým viac sa ti robia sople ..nos nieje prsník ....;)